2777
2789
عنوان

شوهرم

163 بازدید | 6 پست

بچه دیشب تاپیک زدم ندیدید هیچکدوم ، دیشب تهدیدم کرده این باره دومه همش زن و شوهرهایی رو تو فامیل مثال میزنه که جدا شدن بعد میگه چون زنه میخواست بین مرده و مادرش اختلاف بندازه ، من نمیخوام اختلاف بندازم کرم ها از مادر شوهرمه ولی شوهرم کوره ، دیشب گفت بریم سفر گفتم بعد عمل حالت های افسردگی دارم اگه میشه ۲ تایی بریم شروع کرده که مادرم بدون من کسی رو نداره و هزار تا داستان گفتم باشه خودم میرم تو خم با مادرت برو ، بازم تهدید کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اولین بار با شوهرم و ودوستمون رفتیم تفریح مادر شوهرم قهر کرده بود ک چرا منو نبردین چند بار رفتیم بهش نگفتیم دیگه عادت کرد که دلیل نداره همیشه با اون بریم توقع داشت با مامانمم میریم اون بیاد.اولش همشون این توقع و دارن ولی اگ شوهر مامانی نباشه خودشون درست میشن

ببین پشت مادرش حرف نزن اگرم چیزی گفت از 10تا 2تاش را به همسرت بگو اونم حالت خبری مثلا بگو بهم اینطوری گفت من ناراحت شدم دیگه ادامه نده، جلوش با مادرش خوب باش که نگنه زنم بده، برنامه بریزید 2بار تنهایی برید بیرون، یه بار با خانواده شما یه بار با خانواده همسرت ما اینطوری برنامه ریختیم مشکل حل شد 

روزی 80بار الحسیب بگو به نیت همشون و100یاودود بگو آروم میشن و دهنشون بسته 

ببین پشت مادرش حرف نزن اگرم چیزی گفت از 10تا 2تاش را به همسرت بگو اونم حالت خبری مثلا بگو بهم اینطور ...

نه کلا در مقابل مادرش بی منطقه گفتم یکقتا خودمون یوقتا با مادرت چند وقته تهدیدم میکنه که فلانی مادر و از پسرش جدا کرد آخرم پسره طلاقش داد