2777
2789
سلام عزیزم یه سوال داشتم راجب کلاژن بنظرت کلاژینو آبی بگیرم یا صورتی که جوش نزنم و خوب باشه ؟ ❤️🙏🏽

مشکل کبد ندارید یا پوست چرب و آکنه ایی داشته باشید؟

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

صورتت و با همون کرم و پن همو کرم و هم استفاده کن پوسس الان حساس شده یا یک هفته اونارو استفاده کرم ضد ...

باشه عزیزم مرسی🙏

فقط باید دائمی اینو استفاده کنم یا کامل خوب میشم که دیگه استفاده نکنم

منم مشکل شما رو داشتم اول اینکه از میسلار واتر پوست حساس استفاده کن اگه میسلار واتر استفاده میکنی&nb ...

من فوم مدیلن دارم پوستم خشکه اینم نوشته براپوستای خشک و حساس

همیشه عالی باشید♡ شما چه اشتباهی کرده بودید مگه؟

من پوستم مختلطه پیشونی و بینیم چربه بقیه صورتم معمولی بود اومدم از یه شوینده پوست چرب استفاده کردم برا بینی و پیشونیم خوب بود اما گونه هامو سوزوند و پوست قرمز و ملتهب شد خشک شد خیلی بد شد 

الان دیگه برا پیشونیم و بینی صابون دتول و برای بقیه ی صورتم شوینده صورت مخصوص پوست معمولی کامان اسنفاده میکنم

من فوم مدیلن دارم پوستم خشکه اینم نوشته براپوستای خشک و حساس

روتین پوستی داری ؟

اول اینکه زیاد صورتتو نشور ۲ بار در روز کافیه حالا شما کم ترش کن 

حتما بعد از شستن از آبرسان استفاده کن بعد حتما روش مرطوب کننده بزن آبرسان بدون مرطوب کننده هیچ تاثیری نداره 

من پوستم مختلطه پیشونی و بینیم چربه بقیه صورتم معمولی بود اومدم از یه شوینده پوست چرب استفاده کردم ب ...

جسارتا یه سوال 

الان‌دیگه پوستتون اصلا قرمز و ملتهب نمیشه؟

من حماقتم این بود که قبلا پوستم روزانه حداقل ۴ باز میشستم الان حدود ۴ هفته ایه ک روزانه یبار یا دوبار میشورم نمیدونم درست میشه پوستم یا نه😑

پوستم مستعد جوش هستش و چربه یکم قبلا راکوتان میخوردم عزیزم 

در هرصورت امکانش هست جوش بزنید کلاژینو صورتی با ابی تفاوت ویتامین ث شون هست صورتی ویتامین ث داره که خوده ویتامین باعث روشن سازی پوست میشه

پوستم مستعد جوش هستش و چربه یکم قبلا راکوتان میخوردم عزیزم 

چون پوستت مسعتد جوس هست انواع کلاژن ساز هارو مصرف کن ببین کدوم سازگار تره هم همینکه جوش نزنی هم ببین کدوم جواب بهتری بهت میده 

باشه عزیزم مرسی🙏 فقط باید دائمی اینو استفاده کنم یا کامل خوب میشم که دیگه استفاده نکنم

شما  اگر تو آفتاب همیشه صورت قرمز ی داری نوع پوستت کلا حساسه دائم پس که باید دائم مصرف کنی

شما  اگر تو آفتاب همیشه صورت قرمز ی داری نوع پوستت کلا حساسه دائم پس که باید دائم مصرف کنی

اخه قبلا تو افتاب اصلا قمرز‌نمیشدم قبلا پوستم همونجوری سفید میموند اما الان نه کلا برافروخته میشه