2777
2789
عنوان

موندم چکار کنم

112 بازدید | 3 پست

موندم واقعا  ۶ ساله ازدواج کردم  دوسال توی یه اتاق پیش مادر شوهرم بودم ,انچه که بد بود بسرم اوردن  خودش و دختراش مهمتر ازهمه  من رو بی اهمیت کردن پیش شوهرم  و نزاشتن بچه داربشم با دخالت های بیجاو طعنه و لعن و نفرین ,

و کلا از زندگی ساقطم کرذن ,شوهذمو برعلیه من,و حالا تقریبا چهار ساله  که نرفتم خونشون ,از همین جاهم تو زندگیم سنگ اندازی میکنن ,حالاشوهرمم ,بخاطر اونا با من همیشه لجه ,بماند ,اما دیشب اومد خونه ,و ناراحت بود گفت مادرم ,مریضه و قلبش ناراحته  ,حالا انگار منو توی یه ,درگیری گذاشته ,من مادر خودم هم قلبش ناراحته خودمم بخاطر کارهای اونها که نمیزاشتن برم دکتر اون موقع الان بچه دار نشدم  ,اما میگم نکنه گناه باشه که پیش درگاه خدا که من ,نرم پیش مادرشوهرم ,هرچند میدونم اگر برم ,قبر خودمو کندم و من هورمون هام عصبی اند میدونم عواقب بدی داره ,ولی نمیدونم چرا براش احساس گناه میکنم ,و اینکه خانوادمم بهم میگن بری پیشش دوباره عذابت میده و ما دیگه کارت نداریم نظر شما چیه دوستان 

شوهرت بره مادرشو ببینه مگه میگه توام بیا

نه خودش میره همیشه بخدا بخاطر اونها سالهاست بمن بی اعتنایی میکنه  حتی یک بار منو نبوسیده ,باور کردنی نیست اما نمیدونم چرا من بااین همه بمن بد کردن ,بازم خودم میترسم مادرشوهرم چیزیش بشه و شوهرم تا اخر ازمن متنفر بشه ,ولی بخدا من خودم الان باید عمل کنم ,و اونها حتی یه بارم احوالمو نگرفتن ,و مادرمم بهم میگه اگر بری ایندفه که در حال درمانی نمیزارن اب خوش از گلوت پایین بره و خودت عذاب میکشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان