2777
2789
عنوان

قارچ پوستی

1014 بازدید | 10 پست

اقا من زبر گردن و پشتم لکه های قهوه ای در میاد هر چند وقت یکبار خودم فک میکنم قارچه وقتی کلوتریمازول میزنم تا ی مدت کوتاهی خوب میشه ولی چند ماه بعد بر میگرده لباسامو زود  ب زود میشورم و میزارم خشک شن ولی پوست نازکی هم و معمولا پشتم خیلی عرق میکنه (همونجایی ک قازچ میزنه ) بیشتر از بقیه جاها . الان دوباره در اومدن خیلی هم میسوزه😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم خیلی وقته درگیرشم از بچگیم همینجوری بودم چند ماه خوبه دوباره میشه منم از همون پماد استفاده میکنم زیر گردنم نیست روی کتفم و روی کمرم هست پماد میزنم دو روز بعد خوب میشه بعد از یه مدت دوباره در میاد خارش داره بیشتر برای من تا سوزش 

من مادرم داشت تو سینه و پشت کمرش زده بود .زیادم بودن دارو بهش داد دکتر بعد گفت لیف و هر لباس زیرا رو بجووشون .دیگ خوب شد خداروشکر .

ولی منم حس میکنم وقتایی ک خیلی گرمه و عرق میکنم رو گردنم دور موهام لکه سیاه در میاد ولی خوب میشن خودشون .ینی با حمام و ...

اره واقعا الان میخام ماشین روشن کنم ببرم پشت بوم پهن کنم

فعلالباساتو بعد ازشسشتو وخشک شدن  تا چن دفعه اتو کن وقتی لکه ها خوب شد همون جلوی افتاب بندازی کافیه راستی لباساتو وقتی میخوای بذاری یجا تا سر فرصت بشوری تا ماشین لباسشویی که رطوبتو به سختی ازخودش رد میکنه ننداز ،تو یه سبدی که سوراخ سوراخ داره وهوا ردو بدل میشه  بنداز  

منم همینم خیلی وقته درگیرشم از بچگیم همینجوری بودم چند ماه خوبه دوباره میشه منم از همون پماد استفاده ...

شما دکتر نرفتی تازگیا؟ من راهنمایی بودم رفتم چون اون زمان پیسیم خودشو با قارچ نشون داد پماد زدم خوب شد الانم پیسیم چند تا لکه مونده که نمیدونم باید چیکار کنم باهاشون کلا از پوست شانس نیاوردم😑💔

شما دکتر نرفتی تازگیا؟ من راهنمایی بودم رفتم چون اون زمان پیسیم خودشو با قارچ نشون داد پماد زدم خوب ...

چرا رفتم یه دوره خوب میشه دوباره برمیگرده من پیسی ندارم فقط همون لک هاست چند روز پیش رو کتفم بود پماد زدم الان رفت باز معلوم نیست کی و کجا ظاهر بشه منم شانس ندارم