2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط اگ میخای باردار بشی الکی نرو من یعالمه هزینه کردم الان همش برگشت😑

من قبلا دوسال پیش رفتم 

راضی بودن باردارشدم‌یه کم‌برگشت بااینکه دوسال شارژ و اینا نمیرم‌باز رضایت دارم

فقط میخوام‌ببینم بین این دوتا دستگاه کدوم‌خوبه

منم تصمیم دارم برم میگم درد داره؟؟

منم میخوام برم سوال کردم گفتن ن نداره 

شاید یکم بسوزه 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

خداکنه من میترسم😓

نترس چیز خاصی نیست 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

من قبلا دوسال پیش رفتم  راضی بودن باردارشدم‌یه کم‌برگشت بااینکه دوسال شارژ و اینا نمیرم‌باز رض ...

والا من باردار شدم احساس میکنم بعضی جاها برگشته

بعدم مجبورم شیو کنم نمیتونم ۹ ماه ک پشمالو بمونم دوباره موها ب حالت اولیه برخاهد گشت

والا من باردار شدم احساس میکنم بعضی جاها برگشته بعدم مجبورم شیو کنم نمیتونم ۹ ماه ک پشمالو بمونم دو ...

خب بخاطر تغییرات هورمونی برمیمرده

ولی نه به اون صورت

والا من راضیم حتی ۱ سال راحت باشم