2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا حس میکنم دریچه تازه ای به روم باز شده. قبلاً همش با خودم فکرهایی منفی داشتم از خانواده شوهر و همش تو ذهنم باهاشون میجنگیدم و اصلا حس خوبی نداشتم کلا خودم در عذاب بودم نه اونا. اما الان دیگه همه را دوست دارم و از کسی ناراحت نیستم و مثل یه ابر سبک شدم فکرم باز شده آرامش دارم

هرچی خدا را صدا میزدم جوابم نمی‌داد. چون هرچی سرمون میاد از اخلاق و رفتار خودمونه  . هر آدمی باید اشتباهاتش را پیدا کنه هرکس خودش باید به خودش کمک کنه. من خیلی غد و مغرورم و بیشتر مشکلاتم بخاطر همین بود. الان دیگه تمام احساسات منفی را دورریختم

پرسید فرق بین دوست و رفیق چیه؟؟؟؟ 

گفتم دوست فقط یک آشناست، یک همکار، یک همکلاسی، حتی یک همسایه گاهی یک همسفر، شاید حتی یک همراه، یک همراه از سرکوچه تا دم خانه 

مثلا، دوستی یک آشنایی ست که با یک سلام شروع می شود گاهی خداحافظی نگفته تمام می شود. 

یک اشتباه از دوست بیگانه می سازد          اما........

رفاقت ریشه دارد به روز و ماه و سال نیست، گاهی در یک آن، یک لحظه ریشه می دواند، می رود تا مغز استخوانت، توی تمام جانت، دلت را قرص می کند رفیق به بودنش، به ماندنش، به رفاقتش، 

دوباره پرسید :

خب فرقش چیه؟؟؟؟؟

، گفتم به هر کس نمی گویی رفیق، رفیق یک جوری آرام جان است، قرار است، دنیا دنیا، دریا دریا هم که فاصله باشد از این قاره تا آن قاره رفیق رفیق می ماند که برای رفاقت نیازی به شباهت نیست....

روزهایتان سرسبزو ماندگار 🌷

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
پرسید فرق بین دوست و رفیق چیه؟؟؟؟   گفتم دوست فقط یک آشناست، یک همکار، یک همکلاسی، حتی یک ...

بهترینها نصیب قلب مهربانتان.... 👏👏👏🌺🌺🌺👌👌🌼🌺🌼🌺🌼🌹🌺🌹🌼🙏🙏🙏

https://daigo.ir/secret/8739630985