2777
2789
عنوان

بچه حسود

264 بازدید | 10 پست

پسرم خیلی حسوده به بچه دیگه سلام کنم میگه اونو بیشتر دوست داری 

هرچی میخود چند روز نه چند ساعت براش گریه میکنه 

اعصابمو خورد میکنه

به حکمتش دل بسپار(خدا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چیکارش کنم ۵سالشه

بزرگ بشه درست میشه ، اخه تو الان همه ی پناهشی میخواد مال خودش باشی ، احساس خطر میکنه چون شناخت کافی نداره راجب  اطرافش مثل ادم بزرگا 

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
بزرگ بشه درست میشه ، اخه تو الان همه ی پناهشی میخواد مال خودش باشی ، احساس خطر میکنه چون شناخت کافی ...

انقدر وسیله داره یه اتاق پر بازم حسوده باباشم وقتی گریه کنه همه چی براش میخره میگه رو اعصابمه

به حکمتش دل بسپار(خدا)

ببخشید اما زیادی لوسش کردید

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
تقصیرباباش بوده 

اره مشخصه عزیزم علائمش همین حالا ببرش مشاوره کودک که بعدا اذیت نشه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
اره مشخصه عزیزم علائمش همین حالا ببرش مشاوره کودک که بعدا اذیت نشه

اعصاب برام نزاشته خیلیم با فهم شعوره انگار چند سال بزرگ تراز سنشه این کاراش منو میکشه صبر نداره فردا بعد صدسال میخوام برم استخر تاالان غر میرنن تو نباید بری تو قبلا چند بار رفتی من فقط یه بار با بابام رفتم

به حکمتش دل بسپار(خدا)
اعصاب برام نزاشته خیلیم با فهم شعوره انگار چند سال بزرگ تراز سنشه این کاراش منو میکشه صبر نداره فردا ...

پس واجبشد مشاوره 👌🏻