دقیقا مشکل منم پله بود خونه ما طبقه ۳بدون اسانسور بود یه هفته هرروز میومدم پایین کمرم درد گرفته بود شوهرم نگهبان بود شب تنها میخوابیدم اخرشب خواستم بخوابم یهو حس کردم داغ شدم و انگار چیزی ازم اومد دیدم لخته خونه.
مشکل من جفتم بود جفتم پاره شده بود دکترا و ماماها متوجه نمیشدن دلیل خونریزی چیه با استراحت مطلق مطلق درحدی که سرویس نمیرفتم و زیرم لگن میگرفتن تا ۷ماه بزور کشوندم خودمو،پسرم ۷ماهه بدنیا اومد.
من پروژسترون نه شیاف نه آمپولشو نمیتونستم استفاده کنم یه بار اوایل استراحتم امپولشو شب زدم فرداصبحش خونریزی افتادم و دیگه امپولونزدم یبار هم ۴روز قبل زایمانم کمرم شدید درد گرفته بود یکم خونریزی افتادم رفتم دکتر سونو کرد گفت همه چی خوبه و وضعیت و رشد بچه هم خوبه گفت بجای امپول پروژسترون شیافشو مقعدی استفاده کن منم اخرشبش شیافو گذاشتم نوار ب ه د ا ش ت ی هم گذاشتم ساعت ۴صبح با حس دستشویی از خواب بیدار شدم یه لحظه نگاه کردم دیدم کل نوار غرق خون درحدی که ازش خون میچکید و لباسام و تشکی که زیرم پهن بود و پتو پر خون.مامانم لگنو که اورد همراه با ادرارم ۳تا لخته خون کنده شد اومد ازم.
وقتی رسیدم بیمارستان ازم ازمایش گرفتن متوجه شدن خونم روی ۶اومده و سریع بهم کیسه خون وصل کردن و سه روز بعداز بستری شدن ساعت۶صبح درد زایمان اومد سراغم و بدون امپول فشارساعت ۹شب پسرم بدنیا اومد بعد زایمان متوجه شدن دکولمان شدم(پارگی جفت)
خودم جفتمو که اومد دیدم بهشون گفته بودم فکر کنم جفتم پاره شده ولی متاسفانه گوش نمیدن و بیمارستان اموزشی بود و فقط کارخودشونو میکردن.