mahe_noghrerang مدیر استارتر عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 1216 عنوان دلم شکسته 83 بازدید | 3 پست خیلی تنهام تایکماه پیش درس میخوندم،ولی انقدر تو خونه اذیت شدم و برادر معتادم انقدر چهرمو مسخره کرد و مادرم ازش حمایت کرد ک دلم شکسته اه خسته شدم خیلی تنهام و دلشکسته 1402/04/01 | 02:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dozdanedaryai76 عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 125 بیخیال این روزام میگذره مثه باقی روزهایی ک گذشت ی روز میبینی میخندی ب این روزا دیگه اهمیتی نمیدی کاربری سابقم خذف شده✔️
mrs_abel_tree عضویت: 1391/03/03 تعداد پست: 4366 دنیا پر از آدماییه که کارشون تحقیر و مسخره کردنهتوجه نکنواسه خودت زندگی کن و خودتو قبول داشته باش.آدمایی که خودشون حقیرن،دیگرانو مسخره میکنن.سطح فکر و شعورشون پایینه.دعاشون کن خدا بهشون فهم و شعور عطا کنه. یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
1394komm عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 295 همه توی این دنیا یه گوشه دلشون یه غمی دارن که هرروز باهاش زندگی میکنن پس تنها نیستیدلت روبسپاربه خدا همه چیز درست میشههمیشه بگو خدایاشکرت معجزه میکنه