2777
2789
عنوان

الرژي دخترم

139 بازدید | 20 پست

سلام دوستان شبخوش 

دخترم دوشب كه موقع خواب چشمش شروع ميكنه به خارش و ابريزش بيني و عطسه بعداز خارش چشم هم پلكش متورم ميشه انگاري كه پشه نيش زده هردوپلك 

باز فردا صبح كم كم بهتر ميشه تاشب ومجدد اخرشب عود ميكنه ايا تجربه اي داريد دراين زمينه؟ يادارو ودرمانش چيه؟ 

ممنون ميشم جواب بدين

اگر مطمئنی آلرژیه ببرش پیش بهنام‌مقدادی 

وقت باید از سایت دکترتو بگیری اگرم تهران نیستی وقت تلفنیشو بگیر فقط اون راه درمان الرژی رو برای همیشه بلده من که حفت بچه هامو نجات داد خیلی راضیم ازش خدا خیرش بده 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حتما ببرش دکتر 

طفلی خودش حتما خیلی اذیت میشه

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
اره بچه كلافه ميشه

عزیزم

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
اگر مطمئنی آلرژیه ببرش پیش بهنام‌مقدادی  وقت باید از سایت دکترتو بگیری اگرم تهران نیستی وقت تل ...

از اگزما هم سر درمیاره؟ منم اسیرم دخترم آلرژی داشت یک مدت هم به شکل کهیر بود الان اگزما شده هی چرب میکنم آنقدر غصه میخورم 

اره عزيزم احتمال زياد الرژي چون زمينشو داره ازكودكي

برو سایت دکترتو ازش وقت بگیر با یه کپسول و یه شربت تو سه هفته راحت راحت میشه بچت گناه داره طفلی اذیت میشه مخصوصا موقع خواب 

اصلا هم ادم پولکی نیست یه بار بری واسه همیشه درمان شدی 

من دخترمو چون یکم ویزیتش گرونه بردم یه جا دیگه حماقت کردم کلی ازمایش حساسیت و اینا نوشتن واسش نزدیک پنج میلیون میشد هزینش اخر بردمش پیش خودش دوتا دارو داد دخترم طفلی داره بهتر میشه 

با اینکه پسرمم اون خوب کردا ولی نمیدونم چرا سهل انگاری کردم نبردمش از اول پیش اون 

از اگزما هم سر درمیاره؟ منم اسیرم دخترم آلرژی داشت یک مدت هم به شکل کهیر بود الان اگزما شده هی چرب م ...

اره عزیزم منم دخترمو موهاشو تو سه ماهگی کلا کچل کردم دیدم پشت سرش اگزماس بحدی هر روز بدتر شد که دیگه با این‌که پنج ماهشه پشت سرشو خودش میخاروند و خون میاورد با هرچیم بگی چرب کردم فایده نداشت پوست پاهاشم شده بود عین موکت زبر زبر اخر بردمش پیشش گفت اینم یه نوع حساسیته یه کپسول داد با یه شربت الان داره داروهاشو میخوره خیلی بهتر شده 

شربت نیوتادین؟ دکتر به دختر منم داده ولی دو سه شب دادم دخترم بزرگه 8 و نیم ساله هست 

الان خونه ی خودم نیستم فردا برم جفتشو میبینم بهت میگم 

البته داروهاش واسه حساسیت یکی نیست چون نسخه ای که به پسرم داد تو ۱۸ ماهگی خیلی فرق داشت با اونی که الان به دختزم داده