2777
2789
عنوان

اگه از طرف همسرتون خیانت ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 27 پست
من تو ذهنم نمیگنجه همسرم خیانت کنه

ان شاءالله که هیچ وقت نبینی

این فقط یه سوال بود همیین

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فراموش نخواهد شد هر از گاهی باید به مرد یادآوری کرد که یادم نرفته. گریه و افسردگی و ... فقط نشان ا ...

درسته

مرسی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

افسردگی گرفتم هر شب گریه میکنم 

الهی بگردم 🥺🥺🥺

دکتر نرفتی؟؟ تا جه حد بوده خیانتش؟

من اصن نمیتونم .از چشمم می افته. ریختش رو نمیتونم تحمل کنم. ی کاری میکنم خودش جم کنه بره

اگه خودش بگه من میرم

ولی تو ،تو خونمون بمون

خرجتم میدم. بچه ام پیشت هست.

مثلا اینا رو بگه...چی؟؟؟

اگه خودش بگه من میرم ولی تو ،تو خونمون بمون خرجتم میدم. بچه ام پیشت هست. مثلا اینا رو بگه...چی؟؟؟

بازم جوونی ام. حس تحقیری که تجربه کردم. من تو خونه بمونم اسم اون بی غیرت روم باشه کلفتی خونه اش رو بکنم بعد اون بره پی عشق و حال.نخیر میخوام از هفت بند آزاد باشم. ی جوری زندگی رو سیاه میکنم براش یا خودش طلاقم بدع یا خودشو بکشه و خلاص. 

من و شوهرم خیلی خوبیم باهم الحمدلله ولی بهش گفتم اون اولا که من دو تا رو دارم یکی خوب و نرمال و اون یکی سادیسمی و سگی که اگه میخوای روی دومم رو نبینی دوتا کار رو نکن.یک منو نزن. دو خیانت نکن.

من و شوهرم خیلی خوبیم باهم الحمدلله ولی بهش گفتم اون اولا که من دو تا رو دارم یکی خوب و نرمال و اون ...

چقدر خوب

خوشبخت باشید عزیزم