2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیر پر چرب بریزی روش سریعتر تکثیر میشن

عع من تو نت خوندم انگار شیر پر چرب قارچارو از بین میبره برا همین همیشه چربی شیرو میگرفتم الان یماه بیشتره دارمشون ولی اصلا اضافه نکرده 

من یه ده روزی رفتم مسافرت دادن مامانم برام نگه دارا بردنش سخت بود برام 

بعد که برگشتم دیدم دو سه برابر شده 

از مامانم پرسیدم چه کار کردی گفت شیر پاکتی پرچرب می‌ریختم روش 

من خودم شیر نایلونی می‌ریختم، به خاطر همین میگم شیر پرچرب زیادش میکنه

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 
من یه ده روزی رفتم مسافرت دادن مامانم برام نگه دارا بردنش سخت بود برام  بعد که برگشتم دیدم دو ...

آها ممنون گلم .شیرپاکتی که نگهدارنده داره میگن اونم نباید بریزی نمیدونم والا قاطی کردم دیگه . من از لبنیاتی میگیرم میگم نکنه قارچام خراب شده باشن ولی خب اگه اینطور بود نباید شیرو دوغ میکرد

آها ممنون گلم .شیرپاکتی که نگهدارنده داره میگن اونم نباید بریزی نمیدونم والا قاطی کردم دیگه . من از ...

من الان نزدیک چهار ساله دارمشون ،و همیشه هم از شیر پاکتی استفاده کردم ،خراب نشدن،هی زیاد میشن بقیه ازم میگیرن

من الان نزدیک چهار ساله دارمشون ،و همیشه هم از شیر پاکتی استفاده کردم ،خراب نشدن،هی زیاد میشن بقیه ا ...

چ جالب پس منم از همونا بگیرم انقد عذابه همش شیرو بجوشونم و چربیشو بگیرم البته تو همین سایتام خوندم اینارو. ممنون گلم از راهنماییت🙏شما بعد اینهمه مدت استفاده چ تاثیرایی ازش دیدید؟ من مشکل گوارش دارم برا همون دارم مصرف میکنم شنیدم خوبه برا گوارش

چ جالب پس منم از همونا بگیرم انقد عذابه همش شیرو بجوشونم و چربیشو بگیرم البته تو همین سایتام خوندم ا ...

والا ما بیشتر به خاطر طعمشه که میخوریم ولی شنیدم برای گوارش و پوست خوبه ،حالا الله و علم