2777
2789
هر دختری هرزه نمیشه  مگر اینکه درست تربیت نشده باشه البته دور از جون شما  بابات مقصره با ا ...

بابا من ۱۵ سالمه و اصن اهل BFو اینا نیستم و خیلی بیرون از خونه که با مامان بابامم سنگینم نمیدونم جرا اینجوری میکنه هی... 😔💔

نگا بعدش میاد کلی نازکشی و برام جیزی میخره و هرچی بخوام نه نمیگه اما جای این حرفاش بدجور میمونه...😔

یه بار باهاش قشنگ حرف بزن بگو من نیازی به نازکشی و هدیه ندارم بهش بگو خیالت راحت مانتویی شدن هرزگی کردن نیس من همچین آدمی نیستم بخام اینجوری که تو فکر می‌کنی بشم یه جوری خیالشو راحت کن بذار تصورش کلا عوض شه اگه بارها تکرار کرده دیگه نه هدیه قبول کن نه ببخش بذار بدونه چقدر دلت شکسته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه بار باهاش قشنگ حرف بزن بگو من نیازی به نازکشی و هدیه ندارم بهش بگو خیالت راحت مانتویی شدن ه ...

همه ی این کارا رو کردم میگه نباید مانتویی باشی دختر من باید چادری باشه😶

بابا من ۱۵ سالمه و اصن اهل BFو اینا نیستم و خیلی بیرون از خونه که با مامان بابامم سنگینم نمیدونم جرا ...

اینم بگم گلم پدره حساسه توام تو سن حساسی هستی دوستت دارم میخاد سالم بزرگ شی باهاش صحبت کن البته کاملا منطقی خیالشو راحت کن 

اینم بگم گلم پدره حساسه توام تو سن حساسی هستی دوستت دارم میخاد سالم بزرگ شی باهاش صحبت کن البته کامل ...

میدونم عزیزم همه ی اینارو درک میکنم اما من حرفم این‌ه اقا من حجابم خوبه چرا حتما باید یه چیزی دورم بگیدم

میدونم عزیزم همه ی اینارو درک میکنم اما من حرفم این‌ه اقا من حجابم خوبه چرا حتما باید یه چیزی دورم ب ...

درسته چادر خیلی خوبه حجاب کامله اما سر کردنش بستگی به علاقه هم داره یا مجبوری چادر بپوشی یا یه جوری پدرتو قانع کنی