2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونی دور نمیشه 

شاید قرار ب مشکل بزرگار بود با صدقه ضعیف شده همیشه صدقه مشکل صفر نمیکنه گاهی انقد مشکل بزرگه ک صدقه نهایت کوچیکش میکنه 

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

فردا ، یدونه تخم مرغ بردار هفتا توحید بخون بعد دورسرش بچرخون سه بار  بعد بگو هرکی چشمش زده چشمش بترکع ، بعد بزن تخم مرغه بشکنه ‌ یا بزن توی سینک ظرف شویی بعد از ترشح اون تخم مرغه بزن بدن بچت یخورده 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سرما رو که همه میخورن یکی مثل من هر ماه واسه سرما تو بیمارستانم  فقط خدا بلاها و مریضیای دردنا ...

عزیزم دختر منcpهست

قصد ریا کردن صدقه ها نداشتم اما واقعا سخته خیلی هر ماه سرما میخوره از نوع شدید 

صدقه زیر بالشت که میخوابه بزار صبح بده فقیر یا یه خروس قربونی کن بده فقیر گردبند وان یکاد گردنش کن چهارقل یا ایه کرسی سه بتر ماشاالله لا حول ولا قوه الا بلله بگو وبه صورت بچه فوت کن الان تو خونت نزدیک بچه سیر یا پیاز قاچ کن بزار بوسرما خوردگی رو جمع کنه شوربا براش بپز دو قاشق برنج یه قاشق ماش یه قاشق گوشت چرخ کرده یه کم روغن نمک زرد چوبه بانصف قاشق شوید اب بریز روش بزار بپزه اب هم خودت اندازه بریز تاهمه له لشن مثل سوپ می شه انشاالله بخوره حالش بهتر می شه

صدقه زیر بالشت که میخوابه بزار صبح بده فقیر یا یه خروس قربونی کن بده فقیر گردبند وان یکاد گردنش کن چ ...

ممنونم عزیزم فدای محبتت از اینکه وقت گذاشتید و واسم توصیح دادی الهی تن خودت وعزیزانت سلامت باشه

2790
2778
2791
2779
2792