2777
2789

سلام دوستان

من سر درد های شدید پریودم ام ار ای دادم هنوز جوابش نیومده ولی از علائمم میگن اندومتریوزه

توی سونو هم چیزی مشخص نشده بود

❌️❌️❌️ شما چه علائمی داشتید؟؟؟؟؟؟

❌️❌️❌️❌️❌️ چه دارویی دکتر بهتون داد؟؟؟؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

منم داشتم و دارم ولی سردرد نداشتم پریودام سرموقع بود .تو پریود حمام میرفتم یبار بعد پریود حمام رفتم بعدش زیر دلم درد گرفت رفتم دکتر گفت شاید عفونت داری که نداشتم بعد سونو کرد که متوجه کیست آندومتریوما شد . 

شما مجردی یا متاهل ؟ فقط یه توصیه دست به کیست نزن اگه دکتری پیشنهاد داد عمل کنی قبول نکن به کیست اندومتریوز نباست دست زد ذخیره تخمدان میاد پایین . اول بچه بیار بعد که دیگه بچه نخاستی عمل کن 

منم داشتم و دارم ولی سردرد نداشتم پریودام سرموقع بود .تو پریود حمام میرفتم یبار بعد پریود حمام رفتم ...

نه من بد تایپ کردم ببخشید

به خاطر درد های شدید پریودم رفتم ام ار ای

۲ ساله زندگیم فلج شده دکتر زنانا دور از جون همهههه یکی از یکی احمق تر و گاو تر

همشون اولا میگفتن هیچی نیست عادیه

یارو نسخه منو دید ک سر هر پریود حتی دارم دگزا ک کورتونه و خطرناکه میزنم برای اینکه دردم بخوابه اما میگفت عب نداره

اصلا توی سونو هیچییی مشخص نمیشد هیچییییی

صد بار سونو دادم

اخر اینسری گفتن برو ام ار ای

منتظر تفسیرشم....

نگرانمم تفسیرش اوکی ننویسن دکتر تصویر برداریه همش داره میپیچه چند روزه گذشته گزارش رو نداده هنوز

ماشالا دکترا هم ک خودشون عکسا رو نگاه نمیکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای درد پریود شیاف دیکلوفناک استفاده کن ضرر نداره 

تاثیری نداره

امپولای قوی زدم توی این ۲ سال

دیگ حتی اونام روی دردم تاثیر نمیذاره