2777
2789

اونقدر خستم که همش با خودم میگم کاش میشد زمان وایسه یه دل سیر گریه کنم جیغ بکشم بعد دوباره به حالت عادی برگرده

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
کنکوری ۴۰۲؟؟ سال اپل یا پشت کنکور اوضاعت چطوره

بله پشت کنکور وضعم بخور نمیر

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
عزیزم  بعد کنکور هدفت چیه

فقط کنکور تموم شه.. هیچی ازم باقی نمونده...یعنی میشه منم یه روز بدون کنکور تجربه کنم؟😭

2804
منم کم و بیش مثل تو هم از لحاظ روحی  ولی سال اولم

نمونیا من سال سوممه

حتی یکسال؟

اگه موندی مسئولانه رفتار کن اشتباهاتتو تکرار نکن ولی سال سوم موندن اشتباه محضه به تمام معنا له میشی از هر نظر...من حالم خیلی بده

2805