2777
2789
عنوان

خیلی دلگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 36 پست
اگر هم فکر میکنی افسرده شدی حتمااا برو دکتر و دارو مصرف کن، منفعتش از ضررش خیلی بیشتره. افسردگیت که ...

اره دکتر چی برم بنظرتون ؟؟البته الان پریودم و مادرم و برادرم خیلی اذیت میکنن خصوصا برادر معتادم‌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا دیگه هزینه شو ندارم کتاب بخرم بخونم و کتابهای ازمون وکالتمو خریدم  

ماهی یکی دوتاش رو بخر اگه میتونی

برنامه ریزی دراز مدت انجام بده

حیفه واقعا معلومه خیلی با استعدادی و خیلی مهربونی، آدم احساس میکنه قشنگ. 

دکتر روانپزشک باید بری، با یکی دوتا قرص حالت میزون میشه و ذهنت خیلی بهتر کار میکنه نسبت به مسائل هم بیخیالتر میشی. من توصیه میکنم بری.

الان که پریودی بابونه دم کن بخور اگه دارید. آرومت میکنه.

سعی با برادرت خیلی دهن به دهن نشی، از در دوستی و‌ملایمت باهاش وارد صحبت شو، اگه حرفی زد واکنش نشون نده هیچی نگو. کم کم انشالله از سرش میفته. ولی بدون چون حال طبیعی نداره حرفاشم طبیعی نیست پس ناراحت نشو و به خودت نگیر، جای تو هر کس دیگه هم بود همینا رو بهش میگفت، میخوام اینو بفهمی که تو اونی نیستی که بقیه میگن، ارزش وجودی خودت رو باور کن..

هیچکس بهم محبت نمیکنه خیلی دلم گرفته 

میفهمم.. آدمیزاد دلش با محبت گرم میشه.. میفهممت واقعا

ولی بالاخره از یه جایی باید شروع کنی به تغییر اوضاع. با آزمون وکالت و سرگرم شدن در کار و استقلال مالی و ورزش و حضور در جامعه و تعامل با دیگران و .. میدونم امشب دلت گرفته. هرچقدر دلت میخواد حرف بزن و گلایه کن اماااا فردا صبح تصمیم مصمم بگیر یه قدم برداری. با همین قدم های کوچیک میتونی قله ها رو فتح‌ کنی.