2777
2789
عنوان

خیلی دلگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 36 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۲۵ سالمه چجوری بودی دقیقا

احساس تنهایی میکردم،دوست داشتم رفیق داشته باشم،دوست داشتم برم بیرون،دوست داشتم با کسی تو رابطه باشم،اگه مامان و بابام چیزی بهم میگفتن خیلی ناراحت میشدم و به فکر خودکشی بودم ولی الان اصلا اینطوری نیستم به اون چیزایی که تو زندگی دارم فکر میکنم و ازشون لذت میبرم

برادر معتادم همش میگه هیچکس باتو حرف نمیزنه 

حتی اگه معتاد نبود حرفش ارزشی نداشت چون در جایگاهی نیست که چنین نظری بده، حالا که معتاده یعنی حتی نتونسته زندگی خودش رو درست پیش ببره پس چجوری میتونه در مورد تو نظر بده؟

تو فقط از این ناراحتی که چرا از سمت همخون و عزیزت مورد بی مهری قرار گرفتی.. این به تو ربطی نداره مشکل از سمت گوینده س! بخاطر مشکلات شخصیتی دیگران تو نبابد زندگی خودت رو خراب کنی و حروم‌ کنی و خودت رو ببازی.

زندگیت رو بساز. میگم کتاب بخون و تاکید میکنم چون کتاب خوندن ذهن آدم‌ رو باز میکنه و دنیاش رو بزرگ میکنه، اونوقت میبینی چقدر راحت حرفای بی ارزش دیگران برات بی اثر میشه.

حتی اگه معتاد نبود حرفش ارزشی نداشت چون در جایگاهی نیست که چنین نظری بده، حالا که معتاده یعنی حتی نت ...

اخه هیچ دوستی ندارم و تنها خانوادم هستن البته پدرم خیلی خوب بود ولی برادر معتادم رابطمونو خراب کرد دیگه هیچ دلخوشی ندارم تو دنیا 

اخه هیچ دوستی ندارم و تنها خانوادم هستن البته پدرم خیلی خوب بود ولی برادر معتادم رابطمونو خراب کرد د ...

دلخوشی فقط خودت.

چرا دوستی نداری؟ چیکارا میکنی توی زندگی؟

شغل درس مهارت ؟

دلخوشی فقط خودت. چرا دوستی نداری؟ چیکارا میکنی توی زندگی؟ شغل درس مهارت ؟

شغل داشتم زیرآبمو زدن انداختنم بیرون ،درس میخوندم برای آزمون وکالت ولی انقدر اذیتم کردن دیگه حوصلشو ندارم بخونم 

شغل داشتم زیرآبمو زدن انداختنم بیرون ،درس میخوندم برای آزمون وکالت ولی انقدر اذیتم کردن دیگه حوصلشو ...

درست رو ادامه بده اگه علاقه داری

ورزش میکنی؟ باشگاه کوهنوردی هرجایی که بشه با آدما تعامل مثبت داشته باشی

درست رو ادامه بده اگه علاقه داری ورزش میکنی؟ باشگاه کوهنوردی هرجایی که بشه با آدما تعامل مثبت داشته ...

خییییلی علاقه دارم ولی شوق و ذوقمو ازدست دادم ،نه یکم پام آسیب دیده ورزش نمیکنم ،شهرمونم کوچیکه جایی نداره برم