2777
2789
عنوان

خیلی عصبیم 😔😔😔 خیلیییییییی

53 بازدید | 5 پست

یک بیشعوری همش میاد کنارم میشینه دست میزاره رو گردنم صد هزار بار بهش گفتم نکن حتی چندین بار داد و بیداد کردم سر این موضوع باهاش داد زدم سرش صدامو بلند کردم فحشش دادم 

باز میاد دست می‌زاره روم ، رو شونم جای دیگه هرجا دستش خورد اعصابمو ریخته بهم ..لعنت شده به بهونه دست گذاشتن رو شونه همینطور دستش به هرجایی برخورد می‌کنه 

هرکاریش بکنم فایده نداره داد زدم هرچی گفتم ..

به باباش هم گفتم فقط دو دقیقه درست شد دوباره همون اش و همون کاسه ...

موقعی میام خونشون همینطور رو اعصابم هست لعنتی نمی‌دونم قصذش چیه میخواد منو اذیت کنه ک چی بشه ...

توروخدا من چیکار کنم یه راه حل بگین 

خب نرو خونشون دیگه ، منم پسر داییم مریض بود یبار یه دعوای بدی باهاش کردم که بعد اون دیگه جرئت ندارم بهم دست بزنه فقط از دور کلامی تیکه میندازه .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب بگو کیه و چند سالشه که راه حل مناسب موردش پیشنهاد بدیم ، علم غیب نداریم که دختر خوب 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

ببین اگه مجبور نیستی نرو خونشون یا جایی که این پسره هست ، اگه مجبوری بری تنها نرو یا اونجا تنها نشین مثلا روی مبل دونفره کنار یکی دیگه بشین که جا نباشه براش بیاد پبشت ، یا تا دیدی داره میاد سمتت بلند شو برو یه جای دیگه، بالاخره شما که برای دیدن این یارو نرفتی لابد خونه خاله ای ، دایی ، مادربزرگی ، کسی هست دیگه ، برو پیش همون صاحب خونه بشین و خودت رو مشغول کن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم