2777
2789
عنوان

گند زدن من

114 بازدید | 7 پست

امروز رفتم ازمایش دادم حالا من که هر دقیقه دسشوییم امروز امروز ازمایش ادرار اومدم بدم اصلا دسشوییم نیومد جاش آب ریختم تا مامانم فک  کنه تحویل دادم خلاص شم😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐خب عزیزم درباره باید آزمایش و تکرار کنی چون آزمایشگاه تشخیص میده که تو چ کردی 😶یعنی تکنسین جای شاش و آب و تشخیص نمیده به نظرت ؟ 

مامانت نگفت چ شفاف و زلاله😂

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
مامانت نفهمید ولی کسی که تو آزمایشگاه کار می‌کنه می‌فهمه و مامانت و خبردار می‌کنه 🙂

نه بابا اون که بیکار نیست بیاد به مامانم بگه😂😂مامانم میگفت مطمئن باشم ادرار داخلیه گفتم خیالت جمع😂

😐خب عزیزم درباره باید آزمایش و تکرار کنی چون آزمایشگاه تشخیص میده که تو چ کردی 😶یعنی تکنسین جای شا ...

اصلا نمیشد اون لحظه نمیتونستم دسشویی برم😂بعد جالب اینجاست که پیر زنا خیلی راحت پر می‌کردن دوست داشتم بگم خانم شما بیا جای من کامل کن این پروژه رو😂😂😂

اصلا نمیشد اون لحظه نمیتونستم دسشویی برم😂بعد جالب اینجاست که پیر زنا خیلی راحت پر می‌کردن دوست داشت ...

ولی باید یکم ب خودت سختی میدادی یک شاش بود دیگ 😐

ارزش دوبارع آزمایش و نداره

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️