2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میشه بگید چجوری اینا را بزنم تو برنامه

برنامه اشو نصب کردم ولی بقیش نمیشه

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
وصل میشه؟

قطعا نه تاپیک دو سال پیشه :/

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

وصل نمیشه هیچکدوماز صبح کلی تاپیک زدن ولی همشون سرکاریه🤦🏼♀️

عزیزم تاپیک مال ۴۰۲

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

با کدوم برنامه واردشون کردی؟اگه وصلی نمیتونی پروکس ی بزاری؟احتمال وصل اونام زیاده

وصل نیستم اینا مال قبله😭

سلام وقت بخیر آیدی بدم امکانش هست برام تو برنامه روبیکا یا ایتا بفرستید ؟

بخدا مال ۲ سال پیشه 😭

2823
2791
2779
2792