2777
2789
عنوان

پدرم روانیه🙂🥺🥲

310 بازدید | 33 پست

اون یه روانی تمام عیاره ، هر روز بیخود بیجهت ما رو (من و مادرم) پدرسوخته و سگ خطاب میکنه و تیکه کلامش شده (ریدم تو کله تبارت)

سر بیخودترین چیزا یا دیگران مادرمو کتک میزنه و فحش های ناموسی خیلی ناجور به مادرم میده ،که اگه بگم باورتون نمیشه ، تا سرحدمرگ میزنتش ، سر کوچکترین بویی حتی بوی خوش حساسه و تمام تبارمون رو فحش ناموسی میده ، سر همچی حساسه ، از نظر مالی هم ‌‌...

ریده ایم ، یعنی تا لنگ ظهر میخوابه بعد ۲ بعد از ظهر میره ۱۰ شب میاد و پول کار اون روزش همون پول وسایل بخور نمیرمون میشه

پول برنجش هر ساله ۷۰ ، ۸۰ میلیونه که ۳۰ میلیونش بدهی در میره و با بقیش تا ۶ ماه دووم میاریم بقیه سالو فقط در حد بخور نمیر زندگی میکنیم ، سالی ۲ یا ۳ بار کلا میریم بازار وسایل میخریم ، اونم دو سه تا تیکه وسیله 

منم یه پسر باهوشم که تو نمونه هم درس میخونم شاگرد اول هم هستم کلاس هشتمم ، بدون هیچ کتاب کمک آموزشی یا هر چیز دیگه نمراتم بالائه همش 

حالا پدرم که نمیشه بهش همچین اسمی داد ، ازم میخواد برم تیزهوشان ، بدون هیچ کتاب کمک آموزشی بدون هیچ هزینه ، و البته یه چیزو برام کم نزاشته ، با کلی سر و صدا و تنش 

من نمیدونم تا الان چطوری تو این خونه زنده موندم و درسم رو هم خوندم 

نبینین متنم سرد و آرومه ، حوصله توضیح دادن ندارم چون چندین هزار بار قصه زندگیمو برا دیگران تعریف کردم ، دیگه بریدم، از درون بد جور خرابم

یه جسم متحرک بدون روحم

من یه پسر ۱۴ ساله ام اما تجربه ها و درکم از یه مرد ۳۰ ساله هم بیشتره

اینا رو نگفتم که راهکار بدین چون نمیتونین راهکار بدین من اگه تموم داستانمو بگم تا یه ماه طول میکشه تا تموم شه و تمام راه ها رو هم امتحان کردیم ، ما دو تا زندانی تو زندان حرفه ای اون سلیطه ایم

اینا فقط برا خالی کردن دل سرد و بی روحم بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی بگردم داداش گلم از کلماتت معلومه خیلی سختی کشیدی میدونم کتک‌زدن مادر چقد بده دلت از جاش کنده‌میش منم تجربه اش کردم  و هیچ وقت یادم نمیره  ولی تو درستو بخون تلاش کن مرد موفق پولداز بشی  کلا ۹۰ درصد پدرهای ایرانی همینجور بودن ن کاری کردن برای بچه هاشون کلی فحش دعوا هم بوده تو زندگیشون کلا پدرهای ایرانی همینجوری ان مواظب خودت باش گلم 🥲🥰🥰🥰

متاسفم عزیزم 

ارامش رو برای دل خودت و مادرت ارزو میکنم 

بهترین راه حل همون درس خوندته پسر 

ادامه بده انقدر که خودت و مادرتو نجات بدی 

به بهترین مراتب میرسی شک نکن 

این مرحله تلخ و سخت هم میگذره 

هر چقدر سخت هرچقدر تلخ فقط کافیه باور کنی که میگذره

انشالله بهترینها سهم دلت باشه ❤

پدر منم اینجوری بود 😐😂 بزرگتر که شدم بهش غالب شدم نذاشتم دیگه تو خونه قلدری کنه و حرف حرف خودش باشه قبلنا حرفای ناجور میزد و فحش میداد الان انقدر بهش اخطار دادم دیگه کم میاره هیچی نمیگه هر رفتاری که باهامون داشت واسش هر روز تکرار میکنم بنده خدا میشینه یه گوشه جیکش در نمیاد خلاصع من تونستم کل فامیل و خونوادرو نجات بدم و اخلاقشو عوض کنم اینه قدرت 😂 

امیدوارم که نباشم. چون پدربزرگم هم همینطور بوده

نه میدونم تو فهمیده تر از اونی که بخوای با بچت اینجوری رفتار کنی 

امیدوارم آینده خوبی داشته باشی❤️

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن