2777
2789
عنوان

دختر و پسر

21 بازدید | 10 پست
بچه ها چ خبره تازگیها چقدر دختر پسر میکنین یکی دختر دوست داره یکی پسر یکی هردوش هرکسیم ب خودش مربوط چرا اینقدر درباره هم نظر میدین یکی میاد میگه دختر ماه پسر اه یکی برعکس هرکسی هم دلایل خودشو داره بعد برا دفاع از خودش هم طرف مقابل رو میکوبه له میکنه
خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره به نظرم بهتره کسیو قضاوت نکنیم چون هیچ کس توی زندگی کسی نیست و از درون زندگیش خبر نداره، هرکی دختر یا پسر یا هردوشو دوست داره به خودش مربوطه
خدایا به نشانی که به من نشانش دادی سخت امید بسته ام، به معجزه ات ایمان دارم.
کلا مانترا جون میگم هر سری میام سایت ی همچین بحثی هست تو حرفا
خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
تاوقتی کسی چیزی نگه معمولابقیه جبهه نمیگیرن. .....اینجاخیلی دیدم بایه موضع خاص تاپیک میزنن بعدم یکی چیزی میگه میگن چراااااااا وگرنه کسی عادی بگه من فلان جنس دوس دارم خب حقشه ونباید کسی ناراحت بشه
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
شیطونک جون من خیلی حرص میخورم از این حرفا اخه
محیا جون خیلی دختری شده سایت من خیلی دلم میخواد ی دخترم داشته باشم ولی این معنیش این نیست ک از پسر داشتنم ناراحتم
دقیقا منم حس میکنم سایت شده صد پسر و طرف دختر
به طور افراطی دارن برخورد میکنن
اگر یکی بیاد بگه پسر میخوام میگن تو فلانی و ال و بل
اما اگر دختر بخواد میگن آخی چه خوب آفرین و فلان
خب همونطور که بعضی ها دختر دوست دارن و هر گاری میکنن که دختر بشه خب در مقابل هم هستن کسایی که پسر بخوان

هر کس علایق خودش رو داره فقط باید یاد بگیریم قضاوت نکنیم و گیر ندیم و با ادب باشیم....

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

مرسی مامی جون منظور منم دقیقا همین بود