kilips مدیر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 1050 عنوان نی نی یار | مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 23 پست @نی_نی_یار_شب از ساعت ۷ هر چی نی نی یار پنج رو تگ کردم جواب نداد و رسیدگی نکردچرا باید توی این سایت یکی از کاربرا ، کاربرای دیگه رو تهدید به تعلیق کردن کنه ؟این کاربر @تاپ_تاپ_خمیر اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚 1402/03/31 | 23:19 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 اسی باید لینک تاپیک رو بذاری و کامنتهای دوتاتون رو بیینم قضاوت یه طرفه اصلا درست نیست من ندیدم این کاربر بی احترامی کنه، **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
kilips مدیر استارتر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 1050 شنبه نی نی یار سه میاد برو پی ویش بهش بگو اینجا شهر هرت نیست کسیو تهدید کنن بعضیا تو م ... دقیقا فقط نی نی یار ۳ جدی تذکر میده اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚
kilips مدیر استارتر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 1050 کاش برا اهانت به دین انقد ناراحت میشدی و به تکاپو میفتادی شما بهتره اول انسانیت رو رعایت کنی بعد ادعای دین کنی اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚
kilips مدیر استارتر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 1050 اسی باید لینک تاپیک رو بذاری و کامنتهای دوتاتون رو بیینم قضاوت یه طرفه اصلا درست نیست من ندیدم این ک ... به من توهین نکرد به یک کاربر دیگه توهین کردمن فقط به رسیدگی سایت موندم که چرا به هر کسی اجازه تهدید میدن اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41653 استارتر تاپیک زدن درباره کاربرها ممنوعه فقط لطفا گزارش بزنید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
kilips مدیر استارتر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 1050 اسی باید لینک تاپیک رو بذاری و کامنتهای دوتاتون رو بیینم قضاوت یه طرفه اصلا درست نیست من ندیدم این ک ... مثل همین الان که نی نی یار شب اومد خوند و هیچی اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚
mimsinsara عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 45782 ❌توجه❌توجه❌اگه تاپیکای نی نی یار پنجو دیده باشین تاپیک زدن برای دیگران ممنوعه تهدیدا کردن کاربرا ممنوعه و پیگرد قانونی داره دوست عزیزی ک اینکارو کرد شما لازم نبود کاری کنی مشخصات این خانومی ک توهین کرده بود میرفت فتا شما اشتباه کردی ❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆
anahita۹۰ عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 1547 مثل همین الان که نی نی یار شب اومد خوند و هیچی قفل کن ارزش نداره سر همچین ادمایی که تهدید بقیه براشون اب خوردنه تعلیق بشی
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41653 کاش برا اهانت به دین خدا هم انقد ناراحت میشدی و به تکاپو میفتادی بحث مذهبی و تهدید کردن کاربرها ممنوعه در صورت تکرار تعلیق میشید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar