kilips مدیر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 1106 عنوان نی نی یار | مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 23 پست @نی_نی_یار_شب از ساعت ۷ هر چی نی نی یار پنج رو تگ کردم جواب نداد و رسیدگی نکردچرا باید توی این سایت یکی از کاربرا ، کاربرای دیگه رو تهدید به تعلیق کردن کنه ؟این کاربر @تاپ_تاپ_خمیر 🌿باشد که بساط بد دلان و نا اهلان کساد و بازار عشق و صلح رواج🌿 1402/03/31 | 23:19 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61278 اسی باید لینک تاپیک رو بذاری و کامنتهای دوتاتون رو بیینم قضاوت یه طرفه اصلا درست نیست من ندیدم این کاربر بی احترامی کنه، **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
kilips مدیر استارتر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 1106 شنبه نی نی یار سه میاد برو پی ویش بهش بگو اینجا شهر هرت نیست کسیو تهدید کنن بعضیا تو م ... دقیقا فقط نی نی یار ۳ جدی تذکر میده 🌿باشد که بساط بد دلان و نا اهلان کساد و بازار عشق و صلح رواج🌿
kilips مدیر استارتر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 1106 کاش برا اهانت به دین انقد ناراحت میشدی و به تکاپو میفتادی شما بهتره اول انسانیت رو رعایت کنی بعد ادعای دین کنی 🌿باشد که بساط بد دلان و نا اهلان کساد و بازار عشق و صلح رواج🌿
kilips مدیر استارتر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 1106 اسی باید لینک تاپیک رو بذاری و کامنتهای دوتاتون رو بیینم قضاوت یه طرفه اصلا درست نیست من ندیدم این ک ... به من توهین نکرد به یک کاربر دیگه توهین کردمن فقط به رسیدگی سایت موندم که چرا به هر کسی اجازه تهدید میدن 🌿باشد که بساط بد دلان و نا اهلان کساد و بازار عشق و صلح رواج🌿
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41432 استارتر تاپیک زدن درباره کاربرها ممنوعه فقط لطفا گزارش بزنید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
kilips مدیر استارتر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 1106 اسی باید لینک تاپیک رو بذاری و کامنتهای دوتاتون رو بیینم قضاوت یه طرفه اصلا درست نیست من ندیدم این ک ... مثل همین الان که نی نی یار شب اومد خوند و هیچی 🌿باشد که بساط بد دلان و نا اهلان کساد و بازار عشق و صلح رواج🌿
mimsinsara عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 45752 ❌توجه❌توجه❌اگه تاپیکای نی نی یار پنجو دیده باشین تاپیک زدن برای دیگران ممنوعه تهدیدا کردن کاربرا ممنوعه و پیگرد قانونی داره دوست عزیزی ک اینکارو کرد شما لازم نبود کاری کنی مشخصات این خانومی ک توهین کرده بود میرفت فتا شما اشتباه کردی ❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆
anahita۹۰ عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 1547 مثل همین الان که نی نی یار شب اومد خوند و هیچی قفل کن ارزش نداره سر همچین ادمایی که تهدید بقیه براشون اب خوردنه تعلیق بشی
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41432 کاش برا اهانت به دین خدا هم انقد ناراحت میشدی و به تکاپو میفتادی بحث مذهبی و تهدید کردن کاربرها ممنوعه در صورت تکرار تعلیق میشید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar