2777
2789

فوت خوبه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رها کن جا اینکه دلتو سیاه کنی و این داستانا 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یکی بهم گفت ارزوی مردنش رو نکن عمرش طولانی میشه بسپار به خدا 

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
ده سال با همه چی ساختم اجر ب اجر زندگی ساختم حالا دو دستی تقدیم کنم ب اقا

خب عزیزم تکلیف چیه ؟دوتا بچه داری قبول !ده سال زندگی ساختی قبول !دو حالت بیشتر نداره یا باید بسوزی و بسازی و دنبال بحث و جدل نری خودتو بزنی به اون راه ادامه بدی میدون خالی نکنی اگه اهل جنگی که قاعدتا ادم باید بجنگه 

یا جم کنی بری پشت پا بزنی به همه چی خودتو نجات بدی 

هر دو راه سخته ولی باید بدونی بین بد و بدتر کدومش برات خوبه 

بعدم دخالت قوم شوهر و این سناریوهای تکراری جزیی از فرهنگ جامعه ما شده کیه با خانواده شوهر درگیر نباشه یا از دستشون عاصی نباشه همه به نحوی درگیریم ناراضی هستیم فقط حدش فرق میکنه 

در مورد شما فقط و فقط شوهرت میتونه بزنه دهنشون که مناسفانه مردی که الویت و به زندگی و زن و بچه خودش نده سخت میشه درستش کرد 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خب عزیزم تکلیف چیه ؟دوتا بچه داری قبول !ده سال زندگی ساختی قبول !دو حالت بیشتر نداره یا باید بسوزی و ...

حرفات کاملا منطقی و درسته مامانم همیشه همینا رو بهم میگه 

اگه میتونی بساز و بجنگ کل زنها همین بساط گرفتارن

نمیتونی هم ول کن بیا باباتم طلاقت میگیره راحت شو

ولی من فکر اول اخرم اینه که میدونم بدون همسر قطعا زندگی سخت میگذره 

ولی اگه فوت کنه عالیه این همه ادم فوت میکنن اینم یکیشون 

نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...
حرفات کاملا منطقی و درسته مامانم همیشه همینا رو بهم میگه  اگه میتونی بساز و بجنگ کل زنها همین ...

فکر میکنی 

تازه اگر شوهر فوت کنه، گرفتاری و دردسر و مشکلاتت بیشتر میشه

ممکنه خانواده شوهر اذیتت کنند

بگن بچه ها رو میگیریم ازت

سهم الارث بچه ها و خودت رو بردارند و... 

تو جامعه به مشکل میخوری و.... 

بچه هابزرگ بشن ازت حرف شنو ی ندارند  و... 

فکر میکنی  تازه اگر شوهر فوت کنه، گرفتاری و دردسر و مشکلاتت بیشتر میشه ممکنه خانواده شوهر اذی ...

بابام ادم با نفوذ و ابرو داریه اگه شوهر نباشه خودم میتونم جلو خانواده شوهر وایسم حرفاشون جواب بدم 

نه بابا نباشه بهتره 

پسرا هم هر جور بزرگ بشن حرف شنوی ندارن حداقل بابا نباشه چیز بد یاد نگیرن

فکر میکنی  تازه اگر شوهر فوت کنه، گرفتاری و دردسر و مشکلاتت بیشتر میشه ممکنه خانواده شوهر اذی ...

توی همین سایت با یه وکیل حرف زدم گفت در صورت فوت همسر همه کاره بچه ها مادره

بابام ادم با نفوذ و ابرو داریه اگه شوهر نباشه خودم میتونم جلو خانواده شوهر وایسم حرفاشون جواب بدم&nb ...

شوهرت دوستت داره؟ 

از احساست خبر داره که دوستش

نداری؟ 

یااینکه حفظ ظاهر میکنی و باهاش خوبی؟ 

من فکر میکنم میتونی مشکلاتت رو حل کنی. فقط کافیه با شوهرت مهربون تر بشی،