2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوادش هم‌مهمه مادرش هم مهمه اگراینا اوکی بود مبارکهههه

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
چرا؟؟

هم بخاطر شغلشون چون من شخصا نگران میشم و دوم اینکه اکثرشون اعتیاد دارن در کل بیزارم😂

فقط عزیزم این نظر منهه تو ببین خانوادش چطوره خودش چطوره سنجیده برو جلو

اگ بار شهرستان بگيره شبا خونه اس ولي اگ خارج شهر باشه مثلا مشهد يا شيزار دو سه روز تا بارو خالي كنه درامدش هم خيلي خوبه ولي ماشين هم خرج داره

ياريت زمان ايعود و ترجع ايامنة حلوا..✨🖤"
نمیدونم کارخوبیه به نظرت؟؟

روزی حلال داره اره عزیزم خوبه ولی شرایط کاریش سخته تخمل اینکه خونه نباشه رو داری ؟برادرشوهرمنم راننده ماشین سنگینه

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...