2777
2789
عنوان

خدایا شکرت بخاطر شوهری ک دارم

285 بازدید | 25 پست

انقد میای اینجا داستان خیانت و کتک‌کاری و طلاق میخونی ک  از زندگی و ازدواج ناامید میشی 

میخوام بگم انقد ازدواج قشنگی های خودشو داره انقد ویژگی خوب تو زندگی ها هس ک ما بهش نگاه نمی‌کنیم 

خدایااااااا بخاطر داشتنش شکرررررر 

یکمم انرژی مثبت بهم بدیم 

عالییی بود مرسی برای تاپیک قشنگت و حس مثبتت

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم راضی ام ازش 

خداروشکر واقعا 

مهربون، زحمت کش، با خدا، مسئولیت پذیر خانواده دوست و.... 

نمیگم بی عیب و ایراده ولی خوبی هاش بیشتره 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
عالییی بود مرسی برای تاپیک قشنگت و حس مثبتت

انقد این جند روز متن های بد خوندم حالا برا ما ک ازدواج کردیم واقعا میدونیم همه زندگیت اینطوری نیست ولی اونی ک میخواد ازدواج کنه بیاد اینجا پشیمون میشه 

منم راضی ام ازش  خداروشکر واقعا  مهربون، زحمت کش، با خدا، مسئولیت پذیر خانواده دوست و... ...

هیچ گلی بی خار نیست 

چقد خوبه ک چشممون اون خار رو نبینه اونطوری زندگی زیباتره 

خوشگلم هیچکی نمیادخوشی وخوشبختیشو جاربزنه اونم براش یه حرفی درمیارن طرف ب خودش وزندگیش شک میکنه

هممون همینیم ولی چقد خوبه از نکته‌ای مثبت زندگی هم بگیم 

خدایا شکرت همسرم کاریه کار میکنه 

من میدونم ک به منو زندگیمون وفاداره

خدایا شکرت معتاد نیست

خدایا شکرت میتونم گاهی روش حساب کنم

خدایا شکرت شغلش آبرومنده 

خدایا شکرت شوهرم صبوره مث من نیست 

خدایا شکرت بد غذا نیست و بخاطر غذا اذیتم نمیکنه

خدایا شکرت نون میخره واسمون 

خدایا شکرت باز ی حسی بهم داره و دوستم داره(تو زندگیم مشکلات زیادی داری ولی جنبه مثبت شو گفتم) 

مرسی اسی تاپیکت حس خوب میده☺️

مگه من آدم کامل و بی عیبم ک انتظار داشته باشم همسرم هم همه چی تموم باشه همین تفاوت هاست ک زندگی و می‌سازه منم خداروشکر از همسرم راضی هستم گاهی دعوا میکنم گاهی قهر ولی نمیشه گفت ک زندگی بدی دارم به قول دوستمون نکات مثبت هم باید ببینیم 

همینجور که مردا بی ایراد نیستند زنا هم بی ایراد نیستن ولی معمولا زنا همیشه تو زندگی صبوری بیشتری باید بخرج بدن.هیچ زندگی هیچ کسی بدون ایرادنیست ولی اکر برای هر ایرادی یخاییم طلاق بگیر امار طلاق خیلی زیاد میشه.متاسفانه تو این سایت هم پیشنهاد طلاق اولین پیشنهادیه که بهمه میدن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.