holooooopashmalio مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 963 عنوان ارز دیجیتال 40 بازدید | 4 پست ب عنوان کار برای ی زن چطوره 1402/03/31 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرویز۲۲۲ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 145 به عنوان کار خوب نیستولی اگه پولی که نیاز ندارید تو تایم مناسب بخرید و ب سال بعدش بفروشید عالیه
ساهویه عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2710 کار نیست فقط میشه سرمایه گذاری کرد و ازش سود گرفت و با اون طلا یا سکه خرید و کم کم پیشرفت کرد درواقع خودتون باید یک درامد یا پولی داشته باشید که اونجا سرمایه گذاری کنید
senior_software_expe عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 737 کار نیست فقط میشه سرمایه گذاری کرد و ازش سود گرفت و با اون طلا یا سکه خرید و کم کم پیشرفت کرد ... حرفتون هم غلطه هم درستتریدر بودن یه شغل بین المللی هست و شغل هست در اکثر کشور ها بانک ها و موسسات مالی استخدامشون میکنن و در آینده نیز کشور ما هم اینجور میشهتریدر بودن ربطی به جنسیت نداره من خودم چند شاگرد خانم داشتم که مجازی آموزش دادم اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم