2777
2789
عنوان

شستشو صورت

89 بازدید | 11 پست

من قبلا هروز صورتم رو با فوم شستشو میشوستم وه روزانه حداقل روزی ۴ بار صورتمو میشوستم که به مرور زمان پوستم الان قرمز شده

باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید؟😫

یعنی کمتر بشورم طی دوماه دوباره قرمزی میره خوب میشم؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

صبح كه پاشدي بشور شبم خوابيدي 4باااار :/

مرسی_دیگه ریوانگی‌کردم الان قرمز شده پوستم آسیب دیده😂 خوب میشه بعد چند ماه؟

از فوم شستشو استفاده کنم ایرادی نداره؟

مرسی_دیگه ریوانگی‌کردم الان قرمز شده پوستم آسیب دیده😂 خوب میشه بعد چند ماه؟ از فوم شستشو استفاده ک ...

عيب نداره گل اره فوم خوبه دو بار هرروز بشور كافيه مرتب مرطوب كننده و اب رسان بزن خوب ميشه زوود🤍

حق گوی اعظم 😌😁 ...تو بحث های سیاسی من و میبینی 👌...از خونه جوانان وطن لاله دمیده 🖤

عيب نداره گل اره فوم خوبه دو بار هرروز بشور كافيه مرتب مرطوب كننده و اب رسان بزن خوب ميشه زوود🤍

دوهفته ای ابرسان میزدم ولی خب قرمزی باز میومد الان چیزی ب پوستم نمیزنم باز پوستم بهتر شده اما خب صبحا چند ساعت سرخه

دوهفته ای ابرسان میزدم ولی خب قرمزی باز میومد الان چیزی ب پوستم نمیزنم باز پوستم بهتر شده اما خب صبح ...

مرطوب كننده مداوم بزن تا قرمزيشم ميره كم كم

حق گوی اعظم 😌😁 ...تو بحث های سیاسی من و میبینی 👌...از خونه جوانان وطن لاله دمیده 🖤

عزیزم چون زیاد صورتت رو شستیی  

می تونی از مرطوب کننده مناسب جنس پوستت استفاده کنی که آروم شه https://matrice.ir/categories/moirturizers

اینجا هم مشاوره پوست رایگان داره می تونه دقیق راهنمایی ت کنه چیکار کنی https://matrice.ir/skin-consultant