2777
2789
عنوان

زندگی مصلحتی

143 بازدید | 12 پست

شوهرم سر کار می‌ره بچه داریم زندگی مون از نظر رفاهی معمولیه ولی رابطه احساسی مون خوب نی همیشه قبل رابطه جن سی دعوا راه می ندارن و با دعوا و توهین رابطه میخواد من خودم شغل دارم ماشین دارم خونه پدری دارم ولی از نظر روحی خسته ام خسته تر از اون که ول کنم برم چون می دونم شوهرم نمی ذاره برم ولی تو زندگیش هم که هستم همینه همش تو خود و بی تفاوتی و ... شما بودید چه می کردید؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما پا پیش بزار.شما پیشقدم شو برا گرم کردن زندگی، متاسفانه ماها یاد گرفتیم فقط انتظارات یکطرفه داشته باشیم!

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.
چرا تلاش نمی‌کنید مسیر زندگیتونو تغییر بدین

شوهرم بهونه گیره ؛ کر کرو؛ حالت های افسردگی داره یا درونگرایی یا شایدم خسته از کار. خودمم نمی دونم کدومه.  تنها کاری که می کنم خودم باشگاه میرم بچه مو پارک می برم ولی با اون نمیشه گرم گرفت 

روال زندگیمو عوض میکردم، رفتارو تغییرمیدادم تا رو رفتار شوهرم اثربزارم، من نمیدونم ازکجا معلوم رفتارشون عکس العمل رفتارشمانیس، تغییرکنید شادباشید تارو ریتم زندگیتون اثربزاره

خوب مشکل تون چیه که یکسره دعوا دارین چرا قبل رابطه بحث تون میشه حتما یه دلیلی داره 

الان مدنیه یکسره دعوا نداریم ولی سردیم. شوهرم همش میخواد رو من سلطه داشته باشه از همه نظر؛ از نظر رفت و آمد با کسایی که دوستشون دارم از نظر خرج؛ همش میخواد تخریب کنه منو باهام درست رفتار نمی کنه؛ همیشه بی حوصله س

روابط جنسی باید دوطرفه گرم باشه  یکی گرم یکی سرد به مشکل میخوره

شوهرم همیشه قبل رابطه سر دوش گرفتن دعوا راه می نداختی امشب که من دوش گرفته بودم و خودش باید می رفت ولی خسته بود گفت من اصن حسی به تو ندارم و خوابید. هر مشکلی باشه می چرخونه رو من و منو تخریب می کنه

خوب مشکل تون چیه که یکسره دعوا دارین چرا قبل رابطه بحث تون میشه حتما یه دلیلی داره 

اون همیشه فک می کنه باید با زور و اجبار و توهین منو به رابطه بکشونه در صورتی که من از خدامه. چون فک می کنه باید با زور باشی یه چی ناراحت کننده میگه و من سرد میشم

اون همیشه فک می کنه باید با زور و اجبار و توهین منو به رابطه بکشونه در صورتی که من از خدامه. چون فک ...

چند وقتی شما بهشون پیشنهاد رابطه بدین و وانمود کنین که ایشون خیلی جذابن و دوسشون دارین کم کم نرمشون کنین و بهشون بفهمونین که دوسشون دارین اینجوری دیگه موضع نمیگیرن و ...