2777
2789
عنوان

چرا آخه !!😭

134 بازدید | 21 پست

نمی‌دونم چرا وقتی از یه پسر خوشم نمیاد خیلی بهم اصرار می‌کنه برای ازدواج اما از یکی که خوشم میاد اولش جذبم میشه ، همه چی اولش عالیه بعد یهو ۱۸۰ درجه عوض میشه و میگه اشتباه کردم.ما به درد هم نمی‌خوریم.یه داستان تکراریه که با آدمای مختلف تکرار میشه .چند بار اینجوری شده. دارم دیوونه میشم. ☹️

همیشه همینه 

اونی که میخای نمیخادت 

اونی که میخادت و نمیخای 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اونایی نیستی تا جذب کسی میشی وقت و انرژی خودت رو دائم براش بذاری؟ 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

از اونایی نیستی تا جذب کسی میشی وقت و انرژی خودت رو دائم براش بذاری؟ 

نه.سعی میکنم نرمال باشم.حتی اگه خیلی از طرف خوشم بیاد فوری وا نمیدم.طرف هم اولش خیلی طالب به نظر میرسه.بعد یهویی تغییر می‌کنه !!

انگار برای همه اینطوری نیس ولی !

۹۹ درصد همینن 

دیدم ک میگم حرص نخور به وقتش اوک میشه 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
اخلاقمم خوبه والا. مهربونم ، صبورم ، ..😢

منظورم این نیست ک اخلاقت بده 

بعضیا هستن ظاهرشون خیلی شلوغ و پر ارژیه ولی در واقع اینجوری نیستن بعضیا هم برعکس از دید بقیه ی شخصیت دیگه دارن برای همین پا پیش میذارن

نه.سعی میکنم نرمال باشم.حتی اگه خیلی از طرف خوشم بیاد فوری وا نمیدم.طرف هم اولش خیلی طالب به نظر میر ...

ببین تو نگاه اول آدما خب مثل باطنشون نیستن یا چجوری بگم اون چیزی که فکرش رو میکردی میبینی نبودن منظورم این نیست تو بدیا اتفاقا بعضیا لیاقت ادم خوب داشتن رو ندارن ولی باورهای هر کس متفاوته گاهی نمیشه کنار اومد فقط به خاطر دوست داشتن و خوش اومدن شخص

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*