نمیدونم چرا وقتی از یه پسر خوشم نمیاد خیلی بهم اصرار میکنه برای ازدواج اما از یکی که خوشم میاد اولش جذبم میشه ، همه چی اولش عالیه بعد یهو ۱۸۰ درجه عوض میشه و میگه اشتباه کردم.ما به درد هم نمیخوریم.یه داستان تکراریه که با آدمای مختلف تکرار میشه .چند بار اینجوری شده. دارم دیوونه میشم. ☹️
از اونایی نیستی تا جذب کسی میشی وقت و انرژی خودت رو دائم براش بذاری؟
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
یه جوری شده که اصلا به عشق دوطرفه اعتقاد ندارم.وقتی میبینم دو نفر همو دوس دارن فک میکنم یه طرف قطعا داره دروغ میگه.اصلا مگه میشه دوطرف عاشق هم باشن :(((
نه.سعی میکنم نرمال باشم.حتی اگه خیلی از طرف خوشم بیاد فوری وا نمیدم.طرف هم اولش خیلی طالب به نظر میر ...
ببین تو نگاه اول آدما خب مثل باطنشون نیستن یا چجوری بگم اون چیزی که فکرش رو میکردی میبینی نبودن منظورم این نیست تو بدیا اتفاقا بعضیا لیاقت ادم خوب داشتن رو ندارن ولی باورهای هر کس متفاوته گاهی نمیشه کنار اومد فقط به خاطر دوست داشتن و خوش اومدن شخص
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*