2777
2789
عنوان

قرص روکین

582 بازدید | 12 پست

امروز بعد از ده روز سقط رفتم مطب دکترم. قرص روکین بم داد گفت بخوری تا حدود یک هفته دیگه خونریزی بند میاد. ۲۱ روز باید بخورم. فرفولیک هم داد سه ماه بخورم. دوباره مهر ماه برم پیشش برای اقدام بارداری بعدی. یه امیدی افتاد تو دلم از عصر تا حالا

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
انشاالله ناامیدی بزرگ ترین گناهه به زودی جاش سبز میشه ایشاالله

آمین. 

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله عزیزم حتما امید داشته باش گلم انشالله دفعه دیگه حتما نی نی به سلامت میاد 

ان شاءالله. خیلی امید تو دلمه. خیلی توکل به خدا کردم این سری

نسبت به ال دی کوفتی خیلی بهتره من مدت طولانی روکین خوردم ولی ماه اول مخصوصا روزهای اول به شدت حالت ت ...

اتفاقا خواستم بپرسم کی تجربه استفاده از این قرص داشته فراموش کردم. به من فقط ۲۱ روز داد. اینا هورمون رو بهم میریزن؟

ان شاءالله. خیلی امید تو دلمه. خیلی توکل به خدا کردم این سری

ای جانم 

امید داشته باش گلم 

یه چیزی نی نی رو تو دلت تصور کن و بعد تو بغلت 

صداشو ....بوشو ....تصویرش رو 

همه رو تصویر سازی کن حتی براش اسم بزار 

باهاش حرف بزن و ایمان داشته باش میاد 

از کجا و چطورش رو کار نداشته باش 

تو دفتر بنویس خدایا ازت ممنونم که سال دیگه یا زودتر نی نی تو بغلم هست یه جوری بنویس نامه رو انگار الان به خواستت رسیدی 

اینا قانون جذب هستن

ای جانم  امید داشته باش گلم  یه چیزی نی نی رو تو دلت تصور کن و بعد تو بغلت  صداشو ...

توکل بر خدا. من به پسرم تو شکمم همه اعضای خانواده رو بش معرفی میکردم باش حرف میزدم. قربون صدقش میرفتم. غذا نمیتونستم بخورم از ویار شدید بهش میگفتم از خودم تغذیه کنه کیف میکنم.صداشو بوشو تصور کردم. اما ولم کرد رفت. 

اتفاقا خواستم بپرسم کی تجربه استفاده از این قرص داشته فراموش کردم. به من فقط ۲۱ روز داد. اینا هورمون ...

منم بعد سقط استفاده کردم،واقعا هم بعد تجربه همه چی،همین قرص خونریزی رو بند  اورد،اره دیگه هورمونی هست که این قدر سفت و محکم تاثیر گذار هست،الان بعد مدت ها استفاده از روکین(به نظرم ۱۸ماه)روجا میخورم،خود داروساز ها به این دوتا میگن قرص های خواهر،از بس شبیه هستن،ولی از نظر من روجا اون تهوع وحشتناک رو نداره

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

منم بعد سقط استفاده کردم،واقعا هم بعد تجربه همه چی،همین قرص خونریزی رو بند  اورد،اره دیگه هورمو ...

یعنی با ۲۱ روز استفاده هم ممکنه بهمم بریزه؟ من فقط همین ۲۱ روز میخورم من کلا قرص جلوگیری نمیخورم طبیعی جلوگیری میکنم

توکل بر خدا. من به پسرم تو شکمم همه اعضای خانواده رو بش معرفی میکردم باش حرف میزدم. قربون صدقش میرفت ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم 

شاید قسمت نبود گلم خدا بهتر می دونه 

اصلا امیدتان رو از دست ندین 

این دفعه با احتیاط و زیر نظر پزشک بدنتان که جون گرفت دوباره اقدام کنید 

یعنی با ۲۱ روز استفاده هم ممکنه بهمم بریزه؟ من فقط همین ۲۱ روز میخورم من کلا قرص جلوگیری نمیخورم طبی ...

سخت ترین ماه برای من همون ماه اول بود،نخواستم دلت رو خالی کنم،گفتم که اگر تهوع گرفتی نترسی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷