2777
2789
عنوان

رفیقای غلط

89 بازدید | 7 پست

بچه ها من ب یکی دو نفر دوستی کردم باعث شدن حرفام همه جا پخش بشه و از کسی ک دوسش داشتم باعث شدن بیوفتم

الان اون فک میکنه اگه باهام رل بهشه میرم همه جا میگم و آبروی هر دومونو میبرم بخاطر همون بهم میگه تمومش کن 

من بچگی کردم ..

میخام برم سمتش ولی نمیدنم چجوری باید همه چیو درست کنم مقصر خودمم! هعییی

چراخودتونو مقصرميدونيدكسى كه بدون توضيح ازشمابخوادبره بذاربره

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخاستم بهش توضیح بدم همه چیو ولی گفت خودم همه چیو میدونم...

خب ديگه پس دنبال بهانه بوده بيخيالش خواست برميگرده نخواستم كامل بيخيالش بشيد

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
خب ديگه پس دنبال بهانه بوده بيخيالش خواست برميگرده نخواستم كامل بيخيالش بشيد

نمدنم🙂همه چی خوب بود تا من با رفیقای بد صمیمی شدم و همه چیو خراب کردم از خودم بدم میاددد

نمدنم🙂همه چی خوب بود تا من با رفیقای بد صمیمی شدم و همه چیو خراب کردم از خودم بدم میاددد

ازاونادورى كن يه مدتم اقاروبحال خودش بذار اگه واقعابخوادت اروم شدبرميگرده

اره درسته ولی چجوری تحملش کنمممم؟!

الان تحمل كنى بهترازبعد

تاپيك اخرمو ببين مثلاباعشق ازدواج كردم الان ازدانشجوش كادوى ميليونى ميگيره