2821
2789
عنوان

شستشوی گوش

1332 بازدید | 10 پست

سلام دوستان، یه مدته گوش سمت راستم کیپ شده بود و احساس سنگینی میکردم رفتم درمانگاه و شستشو داد با حجم زیاد آب ولرم. الان سردرد شدم 

و احساس می کنم گوشم کیپ تر شده. دکتر گفت کل آب گوش تخلیه نشد و یه جلسه دیگه باید بیای.

شما هم تجربه داشتین؟

اگه دکتره خوب بود همونجا تخلیش میکرد مال منم یکم مونده زود اب توش ولی خشک شد مثل وقتایی که تو حموم اب میره تو گوشمون

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین، فقط ساکشن، شستشو دیگه قدیمی شده و بدتره. ساکشن گوش، بعضی دکترها دارن، عین جارو برقی فرتی می کشه بیرون. محیط گوش باید خشک باشه. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
چقدر بده یعنی هر سری بریم حموم آب توش جمع میشه؟

نه مثال زدم واست تو حموم که اب میره تو گوشت فرداش خوب میشه این ابیم که مونده توش فرداش خوب میشه

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

ببین، فقط ساکشن، شستشو دیگه قدیمی شده و بدتره. ساکشن گوش، بعضی دکترها دارن، عین جارو برقی فرتی می کش ...

متخصص گوش و حلق و بینی انجام میده؟

من درمانگاه رفتم کار دکتره زیاد خوب نبود

حتی گوش سالمم گفت پره

قبلا هم بیمارستان امیراعلم رفتم که دکتر گفت بیار برای شستشو

ببین، فقط ساکشن، شستشو دیگه قدیمی شده و بدتره. ساکشن گوش، بعضی دکترها دارن، عین جارو برقی فرتی می کش ...

مریمی جان بهترین دکتر که ساکشن کنه تو تهران رو می شناسی ؟

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز