2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بستگی داره خفیف هست یا شدید بابا من داره خفیف مشکلی ندارع فقط گاهی چیزی تو گلوش گیر می‌کنه 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
میشه توضیح بدین نمیدونم این بلا از کجا اومد پدرم سالم بود 

مادربزرگ منم سالم بود بیماری خود ایمنی دستگاه عصبیه و واقعا دلیلش ناشناخته هست واسه پدر شما اول از حرکتش شروع شد یا تکلم ؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
عزیزم بستگی داره خفیف هست یا شدید بابا من داره خفیف مشکلی ندارع فقط گاهی چیزی تو گلوش گیر می‌کنه&nbs ...

نمیدونم تازه نوار عضله گرفته دکترا هم چیزی نمیگن انگار خودشونم نمیدونن چیه ولی فک کنم پدرم شدید چون دستاش کم جونن و صداش کمی گرفته 

نمیدونم تازه نوار عضله گرفته دکترا هم چیزی نمیگن انگار خودشونم نمیدونن چیه ولی فک کنم پدرم شدید چون ...

چی بگم خدا شفا بده عزیزم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
مادربزرگ منم سالم بود بیماری خود ایمنی دستگاه عصبیه و واقعا دلیلش ناشناخته هست واسه پدر شما اول از ح ...

راجع بهش سرچ کردم دیوانه کننده اس پدرم دستاش کم جون شده کمی صداشم گرفته ولی صحبت میکنه میترسم پیشرفتش سریع باشه دکتر براش تست ریه نوشته 

تست ریه برای چیه؟ به خاطر تنفس ؟تنفسش مشکلی نداره الان 

راجع بهش سرچ کردم دیوانه کننده اس پدرم دستاش کم جون شده کمی صداشم گرفته ولی صحبت میکنه میترسم پیشرفت ...

متاسفانه بیماری بدیه کلا باعث تحلیل عضلات میشه و گاهی اوقات روی عضلات تنفسی اثر میذاره و تنفس رو مختل میکنه

واسه مادربزرگ من اولش از تکلم شروع شد دیگه بعدا روی حرکتش هم اثر گذاشت

چند وقت طول کشید کل بدنشو درگیر کرد؟

دقیق نمیتونم بگم حدودی ۱/۵ حدودا کلا تکلمش و حدود ۷، ۸ ماه حرکتش که کم کم این اتفاق افتاد