2777
2789
من اصلا بدون آرد درست نمیکنم چه با نون بخام سرو کنم چه پلو

ارد معمولی؟ یا سوخاری

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیر کنارش سرخ کن و ادویه  فلفل زردچوبه و نمک بزن  کنارشم کشمش و زرشک تفت بده با حرارت خیلی خیلی کم بزلر کنارش  من یه کم رب گوجه سرخ میکنم داخلش آب و یه ذره دارچین زنجبیل و کنجد میزنم به عنوان سس کنارش میزارم 

با آرد اخه قیافش عوض میشه یعنی ارد تو مزش تاثیر داره‍؟

وقتی سرخ بشه اتفاقا طلایی رنگ میشه قشنگه بعد سیب زمینی سرخ کن یه پیاز کوچک هم سرخ کن بهشون رب گوجه و ی یکم آب اضافه کن عالی میشه. سر سفره هم میتونی آبلیمو اضاف کنی

آرد معمولی

چ جالب..یعنی قبلش تو تخم مرغم نمیزنی؟ فردا میخام درست کنم بزنم تو ارد و بندازم تو روغن فقط؟

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
چ جالب..یعنی قبلش تو تخم مرغم نمیزنی؟ فردا میخام درست کنم بزنم تو ارد و بندازم تو روغن فقط؟

نه عزیزم آرد بریز داخل یه ظرف بعد بهش نمک فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کن. بعد ماهی رو قشنگ بغلتون توش بزار داخل روغن. شعله رو هم کم کم تا مغز پخت بشه و آردش نسوزه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792