2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کجا بوده تو خونتون گذاشتن دروس توضیح بده تا راهنمایت کنم

بچه ها 😂😂😂من پیدا نکردم 

خودم رفتم پیش دعانویس 

ولی اون چیزی که میخاستم نشد 

یعنی هیچ اتفاقی نیوفتاد 

چندتا دعا بود که بایدمیسوزدم که همون کارو کرذم

چندتا و باید تو آب میزدم میخوردم

این یکی باید همراهم می‌بود ولی تا الان اتفاقی نیوفتاده میخام بازش کنم ببینم چی نوشته توش از رو کنجکاوی میخام بازش کنم. 

تو رو سننه قوبونت بشم🥺❤️
بچه ها 😂😂😂من پیدا نکردم  خودم رفتم پیش دعانویس  ولی اون چیزی که میخاستم نشد  یع ...

هاااا عزیزوم چقدر من گیچم. خیال کردم دعا پیدا کردی تو خونه. عزیز اشتباه کردی بازش کردی دعا بعد از چهل روز خودشو نشون میده

هاااا عزیزوم چقدر من گیچم. خیال کردم دعا پیدا کردی تو خونه. عزیز اشتباه کردی بازش کردی دعا بعد از چه ...

باز نکردم. 

میخام بازش کنم 😢😢😢کنجکاوم بببینم چیه توش

تو رو سننه قوبونت بشم🥺❤️

از قرآن کمک بگیر.

بیشتر آدمای دعانویس،شیادن و پای موجودات رو به زندگیت باز میکنن

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083