2777
2789
عنوان

شما مسئولیت بچه خواهرتون ...

110 بازدید | 13 پست

شوهرم میره بیرون گاهیی مسجد 

خواهرم گفت میشه بچه منم ببر مسجد ۱۰سالشه 

برا تابستونه اومده پیش پدر و مادرم ی شهر دیگه هستن .شوهرش نیست 

حالا بچه خواهرم اصلا بند نمیشه میره بازیگوشی بیرون مسجد 

چ جواب خواهرم بدم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار بگو نه و تمام 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
خیلی راحت بگو نه  بگو فلانی میره مسجد نمیتونه فکرش درگیر بچه باشه میترسم غافل بشه

اره دقیقا

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

اگ سپرده ب مادرت که بچرو ببر بده دست همون براچی مسئولیت بچه مردم قبول میکتید همین پدرو مادری ک الان بچشون ول میکنن شهر دیگه خونه کسای دیگ پس فردا یه خط رو بچشون بیوفته،پدر تو و شوهرتو درمیارن به خواهرتم بگو کجازندگی میکنی ک دوربرتون نسجد نیست خودت ببرش

بچرو ببر بده دست مادرت براچی مسئولیت بچه مردم قبول میکتید همین پدرو مادری ک الان بچشون ول میکنن شهر ...

بچه کوچیک داره نمیتونه ببره بیرون

بچه کوچیک داره نمیتونه ببره بیرون

ببخشید ولی این وظیفه شما نیست 

پدرومادر باید موقع بچه اوردن فکر همه چیو بکنن 

از منم گفتن بود نیتت خیره ولی اینو بدون اون بچه ریشه جون پدرومادرشه یه خط روش بیوفته تا اخرعمرت ن تو خودتو میبخشی ن خواهرت تورو نبین الان خدمت میکنی اونموقع میان بهت میگن توکه نمیتونستی مواظب بچه ما باشی چرا مسئولیت قبول کردی 

اونم بچه نیست ۱۰ سالشه خودت اذیت نمیشی 

ببخشید ولی این وظیفه شما نیست  پدرومادر باید موقع بچه اوردن فکر همه چیو بکنن  از منم گفت ...

درسته ممنونم

من عاشق خواهرزاده هامم یه بار  با شوهرم بردم بیرون شهربازی ۶ ساله ۱۰ ساله پسر کاری باهام کردن به گریه افتادیم منو شوهرم بزرگ باز آروم بود کوچیکه اصلا بند نمیشد یه جا که واقعا سخته بود ...راحت بگو همسرم حوصله اش نمیکشه بچه باهاش بره سختش میگه مسولئیت داره 

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
من عاشق خواهرزاده هامم یه بار  با شوهرم بردم بیرون شهربازی ۶ ساله ۱۰ ساله پسر کاری باهام کردن ب ...

نه اصلا مسئولیت داره ...

من گفتم حقیقت سخته