2777
2789

بعد چهار تا سقط بعد یازده سال اون چهارده روز ای وی اف که نگم همش زجر بود الان هم فقط دارم زجر میکشم همش نگران رشد جنینم هستم پنج تا خیر سرم انتقال دادن دلم خوش بود به اینکه تلافی اون چهار تا جنین از دست رفته میشه صاحب دو تا یا سه تا یکدفعه میشم

بعدش بماند یکی شده  دکتر زنان رفتم سونو شدم چیزی نگفت اما برا مشکل تیروئیدم رفتم دکتر سونو شکم و لگن و تیروئید داد خانمه سونو کرد بهم گفت جنین اصلا جاش خوب نیست خیلی پایین الان از سونو عکس میگیرم میزارم میشه بگید این یعنی چی

تروخدا اگ بارداری اینقد به خودت استرس نده منم دوتا سقط داشتم 

اصلا نترس دیگ هم سونو نده تا ۱۲هفته 

از الان بخوای هعی خودتو درگیر سونو ازمایش و استرس کنی خدایی نکرده باز از استرس و ترس جنین رشد نمیکنه بذار خودش رشد میکنه الکی با حرفاشون نترسوننت گلم 

این دکترا جدیدن مغز خر خوردن ادم نیستن

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به خودت استرس نده خواهر منم بعد ۷ سال ای وی اف انجام داد همش مثل تو استرس داشت شکر خداالان پسرش ۴ سالشه امسال بازم ای وی اف انجام داد الان دو قلو بارداره . خواهرم مثل تو همش استرس داشت تا جواب ازمایش مثبت میشود بازم میرفت تو فکر سالم بودن جنین و هزارتا فکر دیگه همین استرس براتون سمه به خدا توکل کن ایشالله نی نیت بسلامت میاد بغلت قران بخون تااروم شی خودتو سرگرم کن انقدر تو فکر نرو نا میتونیم تا ۴ ماه کی استراحت کن 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

این ک مشکلی نداره 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

عکس سونو رو گذاشتم این یعنی چی برام صلوات بفرستید تو رو خدا نمیخوام این از دست بدم به خدا نمیخوام دل ...

عزیزم خدا بزرگه ایشالله بسلامت بغلش میگیری 

عکس سونو رو گذاشتم این یعنی چی برام صلوات بفرستید تو رو خدا نمیخوام این از دست بدم به خدا نمیخوام دل ...

سرویکس اگه پایین باشه  سرکلاج انجام میدن برات مشکلیم نداره خودتو اذیت نکن 

میدونی استرس واسه جنین سمه.

خداروشاکر باش این فسقل مونده.

اگه زبونم لال ۳ تا بود ولی مشکل دار میشدن یا بعدا تو هفته های بالا ۲ تاشون رو از دست میدادی اونوقت چی میشد ؟؟؟؟؟

زنداداش منم مثل شما ivf بود جنین خیلی پایین بود استراحت مطلق شد.

و اینم بگم اگه خدایی نکرده یکدفعه خونریزی یا لکه بینی داشتی نترس فقط به مرکز زنگ بزن تا دارو واست تجویز کنن.

صبور باش جانم❤️

کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁

ساره جون قسمت تحتانی سرویکس کجا میشه نوشته به احتمال کم سقط میشه

نه ببر پیش دکترت ایشالله چیزی نمیشه برات سرکلاج انجام بدن 

به هیچی فک نکن اصلا جواب ازمایش یا سونوتم تو گوگل سرچ نکن من خودم باردار بودم یه بار جواب ازمایشو سرچ کردم اشتباه متوجه شدم دو روز فقط گریه کردم نمیتونستم هیچی بخورم وقتی بردم پیش دکترگفت هیچ مشکلی نداره. ببر پیش دکترت دکتدهرچی گفت به اون اعتماد کن