2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دستگاه ها با هم خیلی متفاوته من الان سیزده ساله لیزر میرم البته هر ماه پشت هم نرفتم هر سه چهار ماه یه بار رفتم قبلا دستگاه خیلی درد داشت هر جا که میرفتم قرمز میشد پوستم و سوزش شدیدولی جدیدا که میرم اصلا قرمز نمیشه و سوزش هم نداره الان اکثر دستگاه ها خنک کننده دارن 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

ارعععع دقیقا و دیگه از بین نمیره اگه شکم و کمر اینات ضخیم نیس لیزر نکن من اونحارو نکردم

اها خوبه گفتی ممنونم 💛

در دنیای دیگر به سمتم بیا، حتی اگر گلوله ای در اسلحه بودی

فاصله جلسات چقدر باید باشه؟ و اینکه من موهام نازکه به نظرت زود جواب میگیرم؟ ببخش سوالاتم زیاد شد🙏

من  فاصله یک ماه رفتم ۸ جلسه فکر کنم بعد دستگامو عوض کردم باز با فاصله یک ماه چهار جلسه دیگم رفتم بعد الان ک تو شارژم هرشیش ماه میرم اولای شارژ هر سه ماه رفتم تا یک سال بعدشم هرشیشماه

💍♥️Married
الکس سری جدا داره . پلاتینیوم رولیه  ولی توی تاثبر گذاری نمیدونم .بخاطر قیمتش فقط میخوام برم ...

اها ممنون

در دنیای دیگر به سمتم بیا، حتی اگر گلوله ای در اسلحه بودی

بستگی به مکان و دستگاه و چیزای دیگش داره

آره من راضی ام اینجا که میرم ولی فکر میکردم یکم گرون داره میگیره چهار قسمت بدنو پونصد میدم بنظرتون زیاده البته من موهام دیگه حالت کرکی شده

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

جدی پلاتینیوم خوبه پس؟ منم ازش بد نشنیدم دوستمم رفته بود راضی بود 

عزیزم من اسم دقیقش یادم رفته تیتانیوم یا پلاتینیوم یکی ازایناست این سری هفته دیگه میرم میپرسم ولی خیلی خوبه دردش کم

💍♥️Married
فاصله جلسات چقدر باید باشه؟ و اینکه من موهام نازکه به نظرت زود جواب میگیرم؟ ببخش سوالاتم زیاد شد🙏

نه نازک باشه دیرتر جواب میده، هرچی موضخیم تر و تیره تر و پوست روشنتر باشه زودتر جواب میده

کدوم شهری چه قدر ارزون

رشت