2777
2789

من فول بادی ۳۸۰:/ جای خوبی هم هست.. خاکشناسی شیراز

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚
یه تومن که نمیشه برای فول بادی یک تومنه

لیزر جای خوب و مطمئن تهران و شیراز اینقدره

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط میدونم صورت میشه ۴۰۰

جایی که من میرم صورت صد تومنه

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

من پرسیدم شهرستانیم 

الکس ۱۲۰۰ فول بادی 

پلاتینیوم ۲۰۲۳ هم فول بادی ۵۰۰ و خورده ای 

صورتم الکس رفتم ۱۲۰

ولی چون هزینه الکس زیاده بقیه رو میخوام پلاتینیوم برم 

خوبه بچه ها؟چطوره دستگاهش

من کل بدنمو میرم ۱۸۰۰ دست و پا احتما ۱تومن بشه

یه سوال داشتم منم میخوام کل بدنمو بکنم بعد قسمت سینه و شونه و کمر و رون اینا ک موها نازکه میگن زیاد و زخیم میشه اره؟ 

در دنیای دیگر به سمتم بیا، حتی اگر گلوله ای در اسلحه بودی

درد دارع؟ 

فقط بیکینی درد داره اونم قابل تحمله البته هر کسی تحمل دردش یه جوریه دیگه

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

من پرسیدم شهرستانیم  الکس ۱۲۰۰ فول بادی  پلاتینیوم ۲۰۲۳ هم فول بادی ۵۰۰ و خورده ای  ...

فرقشون چیه ؟میشه بگید

در دنیای دیگر به سمتم بیا، حتی اگر گلوله ای در اسلحه بودی

۳۸۰؟ چقدر خوب😍

اره تیتانیوم ۲۰۲۳

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚
من الان تو شارژم دستگام تیتانیوم پلاتینیوم ی همچین چیزی اسمش قبلش هم الکس کندلا بود جفتش عالیهخداروش ...

فاصله جلسات چقدر باید باشه؟ و اینکه من موهام نازکه به نظرت زود جواب میگیرم؟ ببخش سوالاتم زیاد شد🙏