2777
2789
عنوان

رفتن مسافرت به ما نگفتن

852 بازدید | 24 پست

داداشم و زنش باخواهرم و مادرم خانوادگی رفتن مسافرت اصلا به من و خواهرم تعارف نکردن که بیاین اخه بینمون حرف و حدیث و مشکل خاصی نبوده بگم حق داشتن 

اصلا خودمو نمیتونم قانع کنم که ناراحت نباشم از دستشون

میزبان هم داداشم و زنش بودن 

همشون هم با خانواده رفتن

پیش همسرم زشت نیست باجناق رو بردن به دوتا باجناق دیگه نگفتن ؟فعلا به همسرم نگفتم رفتن البته بفهمه مشکلی پیش نمیاد

پریودم عصبانی هستم شما بگین حق دارم ناراحت بشم یا نه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

https://uploadkon.ir/

سلام من نیکام/:❤️🫂مشاور یا روانشناش نیستم ولی میتونم مثل یک دوست زمانی که ناراحتی.دلتنگی.مشکل داری. دلت گرفته. و هرمشکل دیگه ای یا درخواست دوستی بدی یا تاپیک بزنی تگم کنی⭐️تا کمکت کنم. لطفا اگر کاربری اینجا روح روانش بیماره تاپیک میزنه از دلتنگی هاش مینویسه یک خواهری رو میخواد تا راهنماییش کنه منو تو تاپیکش تگ کنید یا حتی اگه خودتون دچار چنین مشکلی شدین‌♡من دوست ندارم هیچ دختر جوونی دل شکسته باشه. برای ارامش دلش هم واسش تاپیک میزنم بالای هزار تا صلوات مهمانش میکنم🙂🫂

حق داری

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم نه حق نداری ناراحت بشی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حق داری

نمیدونم بهشون بگم یا نه

از خواهرم هم ناراحتم که میدونسته به ما تعارف نکردن ولی چیزی نگفته و خوشحال پاشده رفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
خب تعداد زیاده چیکار کنن وقتی میزبانن یعنی همه هزینه ها گردن اوناس..  شماهم با بقیه دورهم جمع ...

نه ففط ویلا با اوناس هیچ کس توی این دوره مفت خور نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم بهشون بگم یا نه از خواهرم هم ناراحتم که میدونسته به ما تعارف نکردن ولی چیزی نگفته و خوشحال ...

راستش اگه من میبودم ناراحت میشدم ،چون اگه خودم بودم حتما یه تعارف میکردم 

ولی شاید زنداداشت ناراضی بوده از اینکه به شما بگن

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

انتظار داری جا بشید تو ماشبن؟

والا منم دلخورم.دوسه هفته پیش دوتا خواهرشوهرام داشتن میرفتن شمال.بعد یکیشون با من حرف میزد گفت دارم میرم شهرستانمون.درحالیکه شبش داشتن میرفتن شمال

جالب اینجاست شوهرمم میدونسته ولی وقتی ازش پرسیدم گفت نمیدونم

نه عزیزم ناراحت نباش توقعتون رو از اطرافیان بیارین پایین

سخته ولی سعی میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انتظار داری جا بشید تو ماشبن؟ والا منم دلخورم.دوسه هفته پیش دوتا خواهرشوهرام داشتن میرفتن شمال.ب ...

واا مگه ماشین نداریم ما 

با دو سه تا ماشین رفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40