2777
2789
عنوان

کتاب خوب

28 بازدید | 3 پست

کتاب که واقعا اثر گذار باشه ارزش خوندن داره.الکی وقتتونو به کتابای بیخود ندید.افکار اضافی از نویسنده های مشکل دار نخونید.تحقیقی کنید کتاب‌های علمی بخونید

دقیقا مثل چهار اثر 🥴🥴

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

هر کتاب ارزش یکبار خوندن داره 

خواننده قرار نیست دیدگاه خودش رو به تقلید از نویسنده بسازه بلکه باید بتونه مقایسه کنه نقد کنه نکات مثبت رو در کنار نکات منفی ببینه 

به نظر من کتاب خوب و بد به یک اندازه میتونه آموزنده باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی سال پیش وقتی نوجوون بودم ، 

کتاب "قورباغه ات را قورت بده " برایان تریسی رو خوندم و خیلی روم اثر داشت ، تو هر کار سختی مطالبشو مرور میکردم و میرفتم تو دل سختیا

شاید الان برام جالب نباشه ، اما اثرش دیگه همراهمه

کتاب " اثر مرکب " رو دوست داشتم ، و موقع هر کار با خودم میگم این عادت کوچک منو به کجا میرسونه

سخت کوش تر شدم و منظم تر

کتاب "سینوهه" رو واقعا دوست داشتم و زمانی که میخوندمش انگار به مصر باستان سفر کرده بودم و یه زندگی جدید رو کشف کردم! واقعا هنوزم لذتش زیر زبونمه ، و کلی اطلاعات از مصر باستان بدست آوردم که گاهی گفتنش برای خودمم عجیب و جالب بود

کتاب "بادبادک باز" خالد حسینی ، کاملا همراه داستان شدمو اون درد و رنج و حس کردم ، درباره جنگها و خون های به ناحق ریخته افغانستان ،طالبان و....

دوسش داشتم

کتاب نهج البلاغه خوندن حکمتهاش برام خیلی قشنگ و عمیقو درس زندگیه ، واقعا به به فکر فرو میرم و لذت میبرم

خیلی سال پیش کتاب "منازل الآخره " رو میخوندم و خیلی روم تاثیر داشت

در مجموع باید تشنه موضوع کتاب باشی تا بتونی لذت ببری ، یاد بگیری و رشد کنی

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....