اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚 🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜 میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
فکنم ۵۰ تا یا بالا ۵۰ تا پرانول باید بخوری که دیگه ضربان قلبت یاری نکنه و ایست قلبی بکنی ولی به خودت ی نگاهی بنداز من توی زندگیت نیستم ولی انقد ضعیفی که میخوای خودکشی کنی من خودم ی ادمم که افسردگی شدید دارم اینارو بهت میگم ولی باور کن مرگ پایان سختیا نیست وقتی بمیری تازه شروعشه میگن وقتی برای ی دردی خودکشی میکنی هزار سال پشت در ها وقتی مردی باید اون دردو چند برابرشو بکشی راضی ؟؟؟؟
عزیز دلم معذرت خواهی نخواستم که.دارم بهت میگم مرگ راه حل نیست.به خدا که بعد مرگ هم ادم راحت نمیشه.مرگ چیزی نیست که بخوای اینقدر راحت در موردش حرف بزنی.خانوادت چی؟؟نابود میشن