2777
2789
عنوان

گندم تراریخته

207 بازدید | 15 پست

زمینمون رو گندم کاشتیم،قبلا باید نزدیک درو یه نفر شبا کشیک میداد تا خوک نیاد گندمها رو نخوره ،اما الان گفتن چون گندم تراریخته هست خوک نمیخوره ،شوهرم رفت سر زمین دید راست میگن رد پای چند تا خوک بود اما یه دونه ساقه هم خورده نشده بود😱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنج هم همينطوره عزيزم يعني ما هرچي سم ميخريم ميديم به اون اقايي كه داره برامون كشت ميكنه باز ميگه ...

عزیزم درسته مخصوصا کشت دوم ولی خوب شاید برنج تراریخته نباشه

دلم به حال انسان سوخت چقدر مرض داریم هرچی دکتر میریم خوب هم نمی‌شیم  

آره... ضرر داره 

حالا من دو نفر را می‌شناسم که کلا غذای ارگانیک تهیه می‌کنند... کلی راه میرن تا  روستا تا مرغ محلی بخرند. یا فقط رب خانگی استفاده می‌کنند....

دلم به حال انسان سوخت چقدر مرض داریم هرچی دکتر میریم خوب هم نمی‌شیم 

شما گفتی یادم اومد قدیما شالیزاری هم کشیک می کشیدن بخاطر گراز الان دیگه نه

براشادی روح امواتم صلوات    
شما گفتی یادم اومد قدیما شالیزاری هم کشیک می کشیدن بخاطر گراز الان دیگه نه

اخه الان دیکه مکانیزه شده .همونجا درو میکنن و کنباین ساقه هارو جدا میکنه و میریزه تو کیسه و میفرستن کارخونه.

اما قبلا همه اینکارا دستی انجام میشد.

ما نمونه های پرمحصول نمیکاریم و حتی النقدور از سم و علفکش هم استفاده نمیکنیم.

ولی در کل از موادغذایی طبیعی استفاده کنیم خیلی بهتره.

سبزی میوه مرغ ماهی گوشت تخم مرغ و ....

مرغ رو از مرغداری آشنا میخریم گوشت رو از قصاب مطمئن میخریم که دامهای خودشونو عرضه میکنه.شیر تازه محلی میخریم و ماست و دوغ و سرشیر درست میکنیم.از روغن کنجد استفاده میکنیم.

حتی کیک و شیرینی و کالباس خونگی درست میکنم.

ماهی رو از استخر فامیلمون که تمیزه میخریم.

ارسنيك كه دست كمي از تراريخته نداره 🤦🏻‍♀️دور از جون سرطانزاست سعي كنيد هميشه از شب قبل برنجو خيس ...

برنج های ایرانی ارسنیک ندارن 

تراریخته بیشتر تو سبزیجات و صیفیجات هست نه برنج

هر گیاهی که کود شیمیایی بهش میدن اورگانیک نیست

اخه الان دیکه مکانیزه شده .همونجا درو میکنن و کنباین ساقه هارو جدا میکنه و میریزه تو کیسه و میفرستن ...

نه قبل درو می رفت مزرعه رو له میکرد با همون ساقه هاش برا همین کشیک می دادن تا کامل برسه.شاید الانم هست من خبر ندارم

براشادی روح امواتم صلوات    
نه قبل درو می رفت مزرعه رو له میکرد با همون ساقه هاش برا همین کشیک می دادن تا کامل برسه.شاید الانم ه ...

اره خب هنوز یه جاهایی هست هنوز ولی خیلی کمتر.چون بافت روستاها تغییر کرده و دارو درخت و جنگل نیست.اینجور حیوونا یکم از مزارع دور شدن.

ولی چندسال پیش یه جا شالیزار داشتیم که گورکن و جوجه تیغی زیاد بود بیجار و خراب میکردن.هرچی تو باغ میکاشتیم میخوردن😂😁به کدوهای بالای درخت هم رحم نمیکردن ساقه کدو رو که پیچیده بود دور درخت رفته بود بالا رو تکون میدادن کدوها میفتاد پایین میخوردن .پوستشو یادگاری میذاشتن برامون😂😂😂