2777
2789
عنوان

دلم شیکست🥺

218 بازدید | 15 پست

دیشب خونه خواهرشوهرم بودیم داشتیم راجب یکی آشناها حرف می‌زدیم پرسیدم کجا خونه کرایه کرده گفت همون خونه قبلی که شما رفتین دیدین فلان ساختمان داداشت گفت کوچیکه انگار میخاست چقدر جهاز بیاره 

من یه لحظه شک نگاهش کردم بعد چون شوهرم یه لحظه برگشت نگاهش کرد گفت یعنی میگم که بدونی کدوم خونه رو میگم گفتم گیج که نبودم گفتی خونه اون ساختمون فهمیدم :) مثلا چی قرارع گیرشون بیاد اینجوری حرف میزنن تازه میگه ما که خودمون از خواهرشوهر و مادرشوهر کشیدیم دیگ یاد گرفتیم چجور رفتار کنیم عروسمون ناراحت نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدم بخدا جوابشونم نمیدم نه سر احترام اینا نمیخام آرامش خودم بهم بزنم ولی بازم سخته کم یا زیاد چه س ...

خدا به همچین آدمایی عقل و شعور بده

آخه یکی نیس بهشون بگه جهاز مگ ضمانت خوشبختی دخترع

اصن به اونا چ

خدا به همچین آدمایی عقل و شعور بده آخه یکی نیس بهشون بگه جهاز مگ ضمانت خوشبختی دخترع اصن به اونا چ

من شوهرم خیلی خوبیم باهم با همون وسیله ها هم زندگیمون میگذره:)

نمیدونم وسیله کم یا زیاد من قرارع چه فرقی داشته باشه براشون:)

منم عروسم

همین دیروزم بحث داشتم باهاشون

دیگه قطع ارتباطو پیشه کردم

شوهرمم گفتم خانوادته هرموقع دوست داشتی برو پیششون

ولی خودم دیگه نمیرم

هرسری ی بحث جدید

این آدم ها با این زبون تلخشون به کجا می خوان برسن

🥺نمیدونم هیچوقت حرفی نمی‌زنم بهشون حتی شوهرم ناراحت شد ولی هیچی راجبش نگفت منم به روی خودم نیاوردم

منم عروسم همین دیروزم بحث داشتم باهاشون دیگه قطع ارتباطو پیشه کردم شوهرمم گفتم خانوادته هرموقع دو ...

فقط با خواهرش خیلی کم رابطه داریم شاید هفته ای یکبار زنگ بعد عید اولین بار بود رفتم خونشون شوهرمم نمیومد خود خرم دلم میخواست حرف بشنوم 

هرکیو دیدم که این حرفو زده(خودمون انقد کشیدیم...) خودش بدتر رفتار کرده! تجربه من ثابت کرده عروسی که ...

جاریم اصلا آدم حسابشون نمیکنه حسرت دارن برن خونش بعد من اینهمه احترام میزارم بهشون اینجوری