2777
2789
عنوان

تهرانی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 44 پست
ما میریم ترکیه سفر اونا ترکیه خونه و همه چیز دارن بعد ما ی بار تو عمرمون شاید بریم اونا هر ماه میرن ...

خونه خریدن تو ترکیه ک راحته 

اونا جاهای بهتر خونه دارن.کسر شان میشه برن ترکیه سفر

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
عالی بود😂😂 مستراحشم شیکهه

اره والا 😁

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول قبول  رو کلیه ها هم حساب باز کن🤣 لامصبا مستراحاشون اندازه کل خونه‌ی ما هست🤣🤣🤣

اره شایدم بزرگتر 😅😅😅 

یه جهزیه کامل میتونیم تو مستراحش بچینبم 

دقیقا گل گفتی😂

اونا زندگی میکنن یا ما 😅

الان سرچ زدم لعنتی چه جایی چه امکاناتی یعنی کی تو این خونه ها زندگی میکنه؟    

از ما بهترون😁

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
ایفون به چه درد میخوره الان همه دیگه دارن😂 اونایی که اونجا خونه دارن الان تو امریکا و کانادان

جدا ایفون ۱۴ داری ؟

نه من ندارم😂

خب دیگه حداقل میتونی بری 

بنگاه اونحا الکی چسی بیایی😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
جدا ایفون ۱۴ داری ؟ نه من ندارم😂 خب دیگه حداقل میتونی بری  بنگاه اونحا الکی چسی بیایی😂

نه ندارم ولی میشه جورش کرد با بدبختی😂😂

همون بنگاه میمونه فقط 

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
نه ندارم ولی میشه جورش کرد با بدبختی😂😂 همون بنگاه میمونه فقط 

هوم بعد ۱۰۰ و خورده ای ملیون جور کردی 

دلت میاد بدی یه گوشی ؟😂

خوبه 😂😂

هوم بعد ۱۰۰ و خورده ای ملیون جور کردی  دلت میاد بدی یه گوشی ؟😂 خوبه 😂😂

حالا که فکر میکنم دلم نمیاد🤣🤣

فوقش بدم همون ایفون ۱۳ 

اونم شبش سکته میکنم بخاطر ۷۰ میلیونی که بخاطر گوشی رفت

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
ببخشید ببخشید زندگی ما رو میکنه🤣🤣 : /discussion/topic/11377895/%d8%aa%d9%87%d8%b1%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%87%d8%a7?postId=297111673

منم خواستم بگم اتفاقا  ترسیدم بترکونن🤣🤣🤣

نامرد اونم خشک خشکه 😐

حالا که فکر میکنم دلم نمیاد🤣🤣 فوقش بدم همون ایفون ۱۳  اونم شبش سکته میکنم بخاطر ۷۰ میلیونی ...

همین دیگه 

میری بیمارستان😂😂🤧