فرشته الهیه شیرین اینا دلاری خونه خرید و فروش میشه من یه ۱۴ تایی باهاش فاصله دارم ما خونمون اینجا ...
🤣🤣🤣🤣 به مستراحش راضی هستیم از بس لاکچریه
تو مستراحش میشه زندکی کرد لعنتی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
اونایی ک الهه نشینن الان ترکین😂 ی بنده خدایی رو میشناسم کارخونه و شرکت داره بعد تو یدونه برجا خونه ...
ترکیه برا ما بدبخت بیچاره هاست
دلت خوشه ها
اونا الان جزیره دارن احتمالا
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
تو هم پول بباری اون موقعه میتونیم🤣🤣🤣 همشم اونجا سفارت خونه هس😂😂😂
خوب یه دو سه تا ملک بفروشیم بریم اونجا مستراحشو بخریم
نصف نصف
قبول؟
اونایی ک الهه نشینن الان ترکین😂 ی بنده خدایی رو میشناسم کارخونه و شرکت داره بعد تو یدونه برجا خونه ... : /discussion/topic/11377895/%d8%aa%d9%87%d8%b1%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%87%d8%a7?postId=297068144
فکر کنم سیصد متریش خیلی بیشتر از این حرفت هم بشه شاید حتی بین صد تا دویست میلیارد
اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️