2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

77 بازدید | 15 پست

به جای اینکه با شوهرم در مورد اختلافات صحبت کنم رو در رو

براش ویس بفرستم که فردا که از کار میاد گوش بده؟

چون جلوش ترس برم میداره و ممکنه یه چیزایی بگم بد برداشت کنه

میشه کمک کنید چطوری بگم تو عصبانیت هاش کلی حرف زشت نزنه و همه ی پل های پشت سر رو خراب نکنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم اگه میتونی بهش بفهمون ک با بد دهنی هیچی درست نمیشه فقط بدتر میشه 

گفتم باعث سردی بینمون میشه دیگه بیشتر از این تو ویسم ذهنم نرسید.

ولی رودر رو هم میخوام یسری چیز بگم

گفتم باعث سردی بینمون میشه دیگه بیشتر از این تو ویسم ذهنم نرسید. ولی رودر رو هم میخوام یسری چیز بگم

حالا ولی خیلی اروم ریلکس برخورد کن چون مردا مثل کش شلوارن هر چی بدخلقی کنی بیشتر کش میان یهو ول میشن 

بعد دیگه نمیشه درستش کرد 

همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)
حالا ولی خیلی اروم ریلکس برخورد کن چون مردا مثل کش شلوارن هر چی بدخلقی کنی بیشتر کش میان یهو ول میشن ...

😄سعیمو میکنم.برام دعا کنید چون واقعا اون خیلی الکی ناراحت شده وحتی میگفت طلاق میدمت بعد به دنیا اومدن بچه.گفت ارزش نداری برام😢

اره اینجوری بهتره اما رو درو اصلا نمیشه باهاش حرف زد عصبانی میشه و حرف زشت میزنه ادما با هم فرق میکن ...

من ویس بدم چطوره حداقل صدامو بشنوه فکر نکنه یه جاهایی دارم عصبانی حرف میزنم 😄

😄سعیمو میکنم.برام دعا کنید چون واقعا اون خیلی الکی ناراحت شده وحتی میگفت طلاق میدمت بعد به دنیا اوم ...

دنیا با هم دعواهاش یکنواخت نمیشه دیگه 

درست میشه نگران نباش 

امیداورم سر عقل بیاد و دیگه هیچوقت اختلاف نخورین سه تایی باهم باسلامتی و شادی زندگی کنید

همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)
دنیا با هم دعواهاش یکنواخت نمیشه دیگه  درست میشه نگران نباش  امیداورم سر عقل بیاد ...

ممنونم عزیزم.سلامت باشی.

آدم از این میسوزه همیشه خوب بودم براش بعد کلی حرف بد بارم کرد.اگر بد بودم مشکلی نداشتم حداقل